Connect with us
cubului-30072015

Știri

Testul cubului iti arata cine esti cu adevarat si ce vrei de la viata

Vezi interpretarea testului in pagina urmatoare!

Iata interpretarea testului:

Cubul reprezinta propria persoana. Daca ai asezat cubul direct pe nisip inseamna ca esti o persoana cu picioarele pe pamant, rationala. Daca este pus pe ceva sau suspendat, inseamna ca esti o fire visatoare. Daca este unul mare, ai un ego puternic, daca nu, esti o fire timida, care nu are multa incredere in propria persoana.

Daca textura lui este opaca insemna ca esti o persoana retrasa. Daca este transparent, esti o persoana foarte deschisa. Cu cat este mai moale metalul din care este confectionat cubul, cu atat mai sensibil emotional esti. Daca ti-ai imaginat un cub de gheata, esti o fire rece.

Scara reprezinta prietenii tai. Numarul de trepte reprezinta numarul de prieteni apropiati. Cu cat este mai aproape de cub cu atat mai buni prieteni iti sunt. Daca scara este stabila si solida, la fel este si prietenia ta cu ei. Daca scara este subreda sau are trepte lipsa, prieteniile scartaie.

Calul reprezinta partenerul de viata. Modul in care l-ai descris reprezinta trasaturile lui de caracter. Modul in care ai scris ca se comporta reprezinta atitudinea lui fata de tine. Un cal agresiv simbolizeaza faptul ca tu crezi ca partenerul tau se comporta autoritar cu tine, iar un cal docil inseamna ca iti vezi partenerul drept o persoana sensibila si atenta cu tine. Daca ti-ai imaginat ca animalul este legat sau are sa, inseamna ca esti sigur ca jumatatea iti e fidela. Daca este liber, banuiesti ca te insala. Cu cat calul este mai apropiat de scara si de cub, cu atat tu iti vezi partenerul mai apropiat de tine si de prietenii si familia ta.

Furtuna reprezinta greutatile si temerile vietii tale. Modul in care furtuna se va dezlantui reprezinta modul in care te vei confrunta cu aceste probleme.

Cu cat furtuna este mai aproape de cub, cu atat aceste probleme sunt mai actuale.  Daca dureaza mult si este mare, inseamna ca tu crezi ca ai multe greutati apasatoare, iar acestea nu vor trece asa usor. In cazul in care a cuprins tot desertul, consideri ca ai necazuri pe toate planurile si nimic nu merge cum trebuie, iar daca doar o portiune a fost cuprinsa de furtuna, atunci esti nemultumit de un anumit lucru din viata ta.

Elementele dinspre care porneste furtuna reprezinta de unde crezi ca iti vin aceste probleme, fie din felul tau de a fi, fie din cauza persoanei iubite, fie din cauza prietenilor. Daca furtuna nu porneste dinspre niciunul, atunci consideri ca aceste probleme vin dintr-o sursa externa (spre exemplu locul de munca).

Sursa foto: backgroundimage.org

Pagini: 1 2

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top