Connect with us
The Grand Tour a bifat un record all-time în istoria internetului. Noul show prezentat de Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May.

Știri

The Grand Tour este liderul descărcărilor ilegale de pe Internet

„The Grand Tour” a bifat un record all-time în istoria internetului. Noul show prezentat de foștii moderatori ai Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May a generat cele mai multe descărcări ilegale din istoria internetului.

The Grand Tour înregistrează pierderi

Conform statisticilor, compania Amazon care produce emisiunea The Grand Tour a înregistrat pierderi în valoare de 3,2 milioane de lire sterline din cauza download-urilor ilegale. Aceeași firmă a cifrat cheltuielile primelor 3 sezoane din The Grand Tour la peste 130 de milioane de lire.

Datele au fost emise în urma monitorizării descărcărilor ilegale din zona online, care se face printr-un software special denumit Muso. Cu ajutorul acestuia, specialiștii au confirmat existența a peste 7 milioane de download-uri ilegale din partea internauților. Precedentul record aparținea serialului Game Of Thrones.

Citește și: Ce caută românii pe internet? Rezultatele sunt cel puțin surprinzătoare

Din informațiile apărute până acum, cele mai multe download-uri s-au înregistrat în Marea Britanie. Vestea nu este deloc surprinzătoare având în vedere că cei 3 prezentatori sunt britanici, originea emisiunii este tot în Insulă iar nivelul cel mai mare de popularitate este tot în Regat.

Noul show a fost așteptat de fani de pe întreg mapamondul după ce vechiul Top Gear a încetat să mai funcționeze în formula cunoscută din 28 iunie 2015. The Grand Tour a fost urmărit în mediul online în peste 200 de ţări.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top