Connect with us
Timișoara: Incendiu la un restaurant din complexul studențesc

Știri

Timișoara: Incendiu la un restaurant din complexul studențesc

Incendiu în Timișoara în noaptea de marți spre miercuri. Pompierii au intervenit de urgență, după ce au fost anunțați de producerea unui incendiu într-un restaurant din Complexul studenţesc din Timişoara. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autosanitară SMURD, 13 subofiţeri şi un ofiţer, precum şi un echipaj de poliţie.

Citește și: Dâmbovița: Incendiu la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte

„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost de natură electrică. În urma incendiului au ars elementele combustibile de la etaj, mese, scaune, aparatură electrocasnică, s-au deteriorat pereţii şi tavanul pe o suprafaţă de 300 metri pătraţi”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

Te-ar putea interesa și: Incendiu la o fermă din Urlați, Prahova. Peste 1500 de purceluși au fost arși de vii

Pompierii militari au fost în alertă, după ce, la marți, la ora 15:26 minute, a izbucnit un incendiu violent la o fermă în care se aflau mai multe animale, din localitatea prahoveană Urlaţi.

Citește și: Incendiu izbucnit la un hotel din stațiunea Venus

La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenţiei, incendiul se manifesta violent şi generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp. În interiorul halei se aflau 1700 de purceluşi care din nefericire nu au mai putut fi salvaţi.

La faţa locului au intervenit, iniţial, trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, însă a fost nevoie de suplimentarea forţelor de intervenţie cu alte două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

23 de pompieri militari au acţionat pentru lichidarea incendiului, respectiv pentru căutarea eventualelor focare ascunse şi înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui tablou de distribuţie cu defecţiuni, neizolat corespunzător sau suprasolicitat.

 Conform ISU Prahova, incendiul a fost anunțat de un angajat al fermei iar, în momentul în care pompierii militari au ajuns la fața locului, hala ardea deja generalizat, în ciuda intervenției rapide a unui echipaj de la un serviciu privat de pompieri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top