Top 3 trucuri prin care schimbi mirosul casei tale

09.07.2015
Top 3 trucuri prin care schimbi mirosul casei tale

Dacă ai observat în ultima vreme că mirosul casei tale nu este tocmai unul plăcut, uite care sunt cele mai eficiente și ieftine metode de a împrospăta aerul căminului tău.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI PENTRU A MIROSI BINE TOATĂ ZIUA, PE TIMP DE VARĂ

Iată cele mai eficiente și cele mai simple metode prin care poți să schimbi mirosul casei tale!

1. Plicuri de ceai.

Dacă vrei ca baia sau debaraua ta să aibe un miros plăcut, atunci plicurile de ceai sunt cea mai buna metodă. Tot ce trebuie să faci este să iei câteva pliculețe de ceai nefolosite, să picuri puțin ulei esențial pe ele și să le lași la uscat câteva zile. Poți încerca să uleiuri esențiale cu miros de portocale, lavandă, trandafir sau orice îți place ție. Când vezi că uleiul a intrat în plicurile de ceai, le poți atârna oriunde dorești și astfel vei avea parte de un miros plăcut.

2. Prepară-ți odorizantul în propria casă.

Dacă vrei să schimbi mirosul casei,dar nu vrei să cheltui mulți bani pe odorizante din comerț, pune o cană de apă într-un vas, la foc mic. Adaugă pe deasupra scorțisoară, vanilie, coacăze uscate sau ce alte fructe îți sunt pe plac și lasă vasul pe aragaz, până vezi că începe să scadă lichidul. Apoi toarnă lichidul în recipiente mici și drăguțe pe care le poți pune oriunde în casă și mirosul căminului tău se va schimba.

3. Conurile de brad. 

Dacă mergi într-o zonă în care găsești conuri de brad, alege-le pe cele mai frumoase și păstrează-le. Când te întorci acasă, pune-le într-un coș frumos decorat și adaugă peste conuri câteva picături de esențe parfumate. De exemplu, pentru sezonul cal sunt recomandate esențele de levănțică și trandafir. Poți folosi această metodă ca să schimbi mirosul casei tale în sufragerie sau în dormitor.

Sursa foto: wormaldblog.com.au