Connect with us
Top 4 zodii de care te îndrăgostești iremediabil

Știri

Top 4 zodii de care te îndrăgostești iremediabil

Top 4 zodii de care te îndrăgostești iremediabil:

LOCUL 4: FECIOARA

Fecioarele sunt rele de gură dar au un suflet mare. De fapt, problema cea mai mare a fecioarelor este că pun prea mult suflet în tot ceea ce fac. Au uneori încredere oarbă în oameni și niciodată nu învață că oamenii nu sunt toți la fel de sinceri cum își imaginează ele. Lucrurile care îți vor place la o fecioară: armonia interioară, umorul fin și autoironia, căldura sufletească.

LOCUL 3: SCORPIONUL

Scorpionul o face pe misticul în cea mai mare parte a timpului său, iar cei care îl depistează îi devin cei mai buni prieteni, cu condiția să păstreze secretul. Scorpionul este inteligent și sensibil și știe cum să te cucerească folosind doar câteva adjective și verbe active. Lucrurile care îți vor plăcea la un Scorpion: tenacitatea, inteligența, carisma și misterul.

Citește și: Top 4 zodii de care te îndrăgostești iremediabil

LOCUL 2: BALANȚA

Cu Balanțele nu te vei certa niciodată, dar niciodată! Mai degrabă te vor lăsa să te cerți singur decât să se angreneze într-un spectacol verbal cu tine. Lucrurile care îți vor plăcea la o Balanță sunt tocmai cele care îți lipsesc de multe ori: calmul, echilibrul, buna dispoziție și caracterul împăciuitor.

LOCUL 1: CAPRICORNUL

Capricornul te face să îi cazi la picioare din prima secundă prin spiritul său jovial dar așezat în același timp. Capricornul iese în evidență prin candoare, liniște, pasiune și inteligență. Lucrurile care îți vor plăcea la un Capricorn sunt: calmul, perfecționismul, răbdarea și aerul protector pe care îl inspiră.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top