Top 6 lucruri pe care o femeie desteapta nu le face in dragoste

26.07.2016
Top 6 lucruri pe care o femeie desteapta nu le face in dragoste

Vezi ce trebuie sa evite orice femeie pentru ca povestea de dragoste sa nu se termine devreme:

Top 6 lucruri pe care o femeie desteapta nu le face in dragoste:

LOCUL 6: NU IL CICALI

Cu toate ca multi barbati au un comportament copilaros, daca il cicalesti mereu amintindu-i de stangaciile sale vei obtine exact contrariul.

LOCUL 5: NU IL NEGLIJA

Daca nu vrei sa faci dragoste cu el, spune-i care este motivul, indiferent cat de neplacut ar fi pentru partenerul tau. Un barbat adevarat va aprecia sinceritatea ta si va face tot posibilul sa fie la nivelul asteptarilor tale ori, pur si simplu, sa comunice mai bine cu tine atat in dormitor cat si in afara acestuia.

LOCUL 4: NU INCERCA SA IL SCHIMBI

Un barbat uraste atunci cand partenera ii da indicatii in legatura cu ce trebuie sa faca. Nici tie nu iti place atunci cand partenerul tau iti comenteaza tinuta vestimentara ori iti spune ce ar trebui sa spui in prezenta prietenilor sai.

LOCUL 3: NU FI GELOASA

Nu face crize de gelozie in public, nu intra la paranoia atunci cand vorbeste cu o alta femeie. Aceasta imagine il va speria foarte tare si il va indeparta de tine.

Au facut sex pe strada, dar nu se asteptau sa pateasca asta! VIDEO 18+

Acest barbat este platit sa faca sex cu minore! Afla cum este posibil!

LOCUL 2: NICIODATA SA NU IL INTREBI DESPRE FOSTA

Barbatii nu isi impartasesc trecutul cu iubitele lor, lucru dovedit in mai multe relatii. Ei traiesc momentul si isi doresc sa construiasca un viitor cu partenerele lor, fara a implica trecutul mai mult sau mai putin glorios.

LOCUL 1: ACORDA-I ATENTIE!

Acesta este lucrul care duce la terminarea majoritatii relatiilor. Chiar daca nu intelegi mare lucru despre fotbal ori nu te entuziasmeaza noua sa pereche de adidasi, bucura-te alaturi de el.

Daca nici cu tine nu isi poate impartasi bucuriile, va fi trist. Cum e si vorba piesei, „Si baietii plang cateodata”, iar atunci cand un barbat este suparat, este clar ca ceva grav i se intampla.

Sursa foto: Shutterstock