Connect with us
Top 7 cele mai bune jucării sexuale pentru cupluri

Știri

Top 7 cele mai bune jucării sexuale pentru cupluri

Top 7 cele mai bune jucării sexuale pentru cupluri

Există o mulțime de motive pentru care femeile sau bărbații nu ar trebui să se teamă să folosească jucării sexuale. Acestea duc la o mai bună înțelegere a corpului, precum și la o viață sexuală mai satisfăcătoare. Nu este necesar un arsenal complet de jucării sau să fie folosite de fiecare dată. În momentul în care bărbatul sau femeia descoperă dimensiunea plăcerii pe care o aduc jucăriile în viața lor sexuală, trebuie să știe că există un adevărat ”buffet” din care să aleagă. Indiferent de sex, orientare sau predilecție, jucăriile sexuale, pe care și le dorește fiecare (și modul în care sunt folosite), evoluează rapid. Iată un top a celor mai bune și a celor mai solicitate:

1. Vibrator Rabbit

Rabbit este o marcă a unui vibrator specific. Cu un stimulator pentru punctul G și două stimulatoare de clitoris, care arată ca niște urechi de iepuraș (de aici vine și numele), acest tip de jucărie poate atinge mai multe puncte de plăcere în același timp. Având în vedere că majoritatea femeilor au cele mai satisfăcătoare orgasme ca urmare a unui amestec de stimulare a punctului G și a clitorisului, folosirea unui asemenea vibrator cu sau fără partener poate face călătoria către orgasm mult mai ușoară. 

2. Vibratoare Bullet

Acestea sunt printre cele mai bune jucării  sexuale pentru femei, portabile, fiind excelente pentru călătorii, și sunt, de asemenea, grozave pentru a fi folosite cu un partener. Vibratoarele cu impulsuri sunt de dimensiuni mici și ovale și pot fi folosite pentru partea externă a clitorisului sau introduse în vagin. Majoritatea funcționează cu baterii și sunt fără fir, deși versiunea cu fir are un controler, poate fi distractivă atunci când este prezent și partenerul. Magazinul online Makeup propune o varietate bogată și pentru toate gusturile.

3. Dildo din silicon

Este o opțiune alternativă potrivită pentru persoanele care nu suportă vibrațiile. Siliconul este materialul ideal pentru că poate fi curățat cu ușurință prin fierbere sau chiar la mașina de spălat vase, deoarece este mai puțin predispus la creșterea bacteriilor, decât alte materiale și nu este alergic. Un dildo bun poate avea forma unui penis adevărat, dar poate fi găsit și în tot felul de forme distractive. Dimensiunile variază. Acest tip de vibratoare pot fi folosite singure sau cu un partener, chiar și în combinație cu o vibrație bullet, care le face, de asemenea, incredibil de versatile.

4.Masturbator pentru penis Stamina Training Unit

Aproape toată lumea consideră că Fleshlight este cea mai bună jucărie sexuală pentru bărbați de pe piață, formată dintr-un material asemănător vaginului în interior. Acestea ajută bărbații să-și mărească rezistența sexuală prin întârzierea orgasmelor, ceea ce îi ajută să obțină erecții mai bune și un sentiment de control asupra orgasmelor. De asemenea, bărbații spun că se simt foarte bine.

5.Inele pentru penis

La prima vedere, pot părea înfricoșătoare, dar au un scop specific – stimularea penisului și a testiculelor pentru a crește puterea și durata erecțiilor. Pe parcursul trecerii timpului, acestea au devenit mai sofisticate, cu opțiuni precum vibrații, clopoței și fluiere, astfel încât partenera să se poată distra și ea.

6. Massager

Un masajor pentru prostată este cea mai bună jucărie sexuală pentru bărbați în sensul unui percepții mai bune a punctului P. Sunt indicate cele realizate din materiale medicale, cum ar fi: silicon, elastomer, oțel inoxidabil, iar cele cu lubrifianți aromați și colorați trebuie evitate. Accesând link-ul https://makeup.ro/categorys/723569/, pot fi găsite diferite variante pentru necesități diverse.

7.Vibro masajor pentru cupluri 

Printre cele mai puternice tendințe din 2022 sunt jocurile erotice controlate de la distanță, care schimbă modul și abordarea de a construi o relație. Perfecte pentru cuplurile care caută noi plăceri, HULA Beads™ se rotesc și vibrează în același timp. Pot fi introduse parțial pentru a aduce vibrații  clitorisului sau pot fi introduse complet pentru a stimula punctul G. Acestea sunt echipate cu o telecomandă și folosesc tehnologia exclusivă LELO SenseMotion ™.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top