Connect with us

Știri

Tot ce trebuie să știi despre arhangheli. Cum să te rogi corect și să le ceri ajutorul

Numele tuturor arhanghelilor se termină cu particula “EL” sau “ÎL”, care înseamnă “al lui Dumnezeu”, “de la Dumnezeu”, iar prima parte a numelui arhangelului are înțelesul “specializării” sale.

Arhanghelii au capacitatea de a fi în mai multe locuri în același timp, deci nu ar trebui să ai senzația că ei au altceva mai bun de făcut decât să te asculte pe tine.

Lista arhanghelilor este destul de lungă, însă îi prezentăm în continuare pe cei mai reprezentativi dintre ei. Află cum să le ceri ajutorul, și ține cont de faptul că arhanghelii nu interferează cu karma fiecaruia.

Arhanghelii au capacitatea de a fi în mai multe locuri în același timp

Arhanghelul Mihail. Numele lui înseamnă “cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau “cel care seamănă cu Dumnezeu”

Arhanghelul Mihail este primul înger creat de Dunezeu, liderul Arhanghelilor și responsabil cu protecția, curajul, puterea, adevarăul și integritatea. El ne eliberează de îndoială și teamă, ne apară și înlătura orice influență negativă. Scopul sau este de a elibera pământul și locuitorii lui de toxinele asociate fricii.

Mihail are o sabie în flăcări pe care o folosește pentru a elibera oamenii de Satana și alte entități negative. Atunci când este prin preajma vei vedea flash-uri de lumina strălucitoare albastră sau purpurie. Îi poți cere ajutorul atunci când te simți slab, lipsit de motivație și dedicație, când ai nevoie de curaj, de ghidare, de energie și vitalitate. Arhanghelul Mihail te ajută să îți ridici stimă și valoarea de sine.

Citește și 2018, an negru pentru aceste trei zodii. Vor avea parte de necazuri şi tragedii

2018 nu le aduce bucurii, ci doar lipsuri și necazuri. Încă din prima parte a anului au loc schimbări în viață lor, și nu în bine.

Fie se îmbolnăvesc ei sau cineva din familie, fie își pierd serviciul sau relația cu partenerul începe să scârțâie, ajungându-se până la despărțiri și chiar divorțuri. Vorbim despre zodiile pentru care anul viitor nu va aduce nimic bun.

Iata care sunt zodiile pentru care previziunile sunt sumbre:

Taur

Incepi anul în cel mai cumplit mod. Primești vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe ține, fie pe cineva drag, din familie. E o mare tristețe pe care o vei depăși cu greu. Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea această nu îți face deloc bine, ci îți agravează și mai rău starea. Va trebui să iei decizii grele în acest an, iar dacă nu vei avea tăria să faci față necazurilor care or să apară, riști să te alegi cu depresii grave.

Scorpion

Chiar dacă pare greu de crezut, în 2018 vei suferi cumplit în dragoste. Iubești enorm, iar faptul că lucrurile nu merg între voi așa cum ți-ai dorit îți sfâșie inima. În relația pe care o ai se produc certuri, sunt discuții interminabile care nu aduc nimic bun, ba chiar duc la o despărțire dureroasă. Îți va lua luni bune că să îți revii la normal. Suferi și o pierdere financiară importantă, poate fi vorba despre niște bani la care ai visat și nu mai vin, lucru care îți va da multe planuri peste cap.

Berbec

2018 va fi un an negru în cazul tău de la un capăt la altul. Ești pusă în față unor decizii grele, în care trebuie să fii fermă. Problema e că nu știi încotro să o apuci, lucru care te va destabiliza complet. Ești dezorientată și nu prea e nimeni prin preajma care să îți vină în ajutor. Vei avea probleme cu banii și te vei vedea nevoită să vinzi un bun, poate un teren sau un imobil că să te redresezi. E un an greu, un an trist, care va lasă în urmă urme adânci.

Citește și Senatul a adoptat Sistemul RO-ALERT. Avertizările meteo se vor trimite direct pe telefonul mobil

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top