Connect with us

Știri

TOT MAI NEPOPULAR: Ilie Nastase a primit o lovitura sub centura: „Am pierut finala Cupei Davis din 1972 din cauza lui!”

Dupa ce presa americana i-a dat dreptate Simonei Halep in conflictul cu Ilie Nastase, fostul tenismen roman primeste o noua lovitura, dovada ca atitudinea sa din ultima vreme il face tot mai nepopular printre profesionisti.

Fostul tenismen Mihai Rusu, care a evoluat pentru Cupa Davis, a declarat ca Ilie Nastase nu este indrepatit sa o critice absolut deloc pe Simona Halep. „Ii reamintesc lui Ilie Nastase faptul ca am pierdut finala Cupei Davis din 1972 din cauza lui (3-2 pentru SUA)!

CITESTE SI: SEFUL DE LA LOTERIA ROMANA SI-A DAT DEMISIA DUPA CE PROCURORII AU BLOCAT CONTURILE FIRMEI

Spun asta pentru ca, daca Ion Tiriac a pregatit acel meci in Romania timp de trei saptamani, Ilie Nastase a venit in tara cu o saptamana inainte de partida cu SUA. Asa se face ca domnul Nastase a pierdut atunci si la simplu, si la dublu”, a declarat acesta pentru cotidianul LIBERTATEA.

„Culmea e ca Ilie Nastase a ‘intarziat’ la pregatirile pentru finala Cupei Davis din cauza unui turneu pe care l-a onorat si care a avut loc la Seattle. A spus-o chiar el cu ceva timp in urma. A venit obosit, plus ca a trebuit sa se reacomodeze cu diferenta de fus orar.

Simona Halep este acum exact in aceeasi situatie. Trebuie sa onoreze turneul de la Stuttgart, astfel ca, in cazul in care ar merge in Canada, ar fi si obosita, si neacomodata cu fusul orar. Asa ca mai bine joaca doar la Stuttgart”, a mai adaugat Rusu.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top