Categorii Știri

Traditii si obiceiuri de Ziua Indragostitilor

De Ziua Indragostitilor cuplurile isi sarbatoresc relatia. De asemenea, exista anumite traditii si obiceiuri de Ziua Indragostitilor. Afla care sunt ele. Poate aveti deja propriile voastre traditii pe care le respectati in fiecare an, insa si cele de mai jos va pot ajuta sa va consolidati relatia si/sau sa ii aratati celuilalt cat de mult inseamna pentru voi.

Traditii si obiceiuri de Ziua Indragostitilor

De Sfantul Valentin se ofera felicitari. Poate parea un gest simplu, insa astfel ii poti arata persoanei iubite cat de mult inseamna pentru tine. Acest obicei a devenit popular in epoca victoriana. In 1847, o femeie din Massachusetts, Esther Howland, a pus bazele unei afaceri de succes cand a inceput sa comercializeze felicitari handmade.

Potrivit traditiei, romanii merg in padure pentru a culege flori sau se spala fata cu zapada pentru a avea noroc si pentru a fi sanatosi. Pe de alta parte, francezii prefera ca in ziua aceea sa aiba multi trandafiri in casa, sa isi ceara in casatorie iubitele sau sa planteze impreuna un copac, simbol al sentimentelor care ii leaga. Ati putea face si voi lucrul acesta, copacul reprezantand conexiunea voastra. Pot fi lucruri simple la prima vedere, insa va vor ajuta sa va inchegati relatia.

In Cehia, Ziua Indragostitilor se celebreaza pe 1 mai. Atunci, cuplurile obisnuiesc sa se sarute sub un cires inflorit pentru a avea noroc in anul acela. Pe de alta parte, in Bulgaria indragostitii celebreaza iubirea band impreuna un pahar sau doua de vin.

Pentru a avea noroc, pentru ca relatia voastra sa fie din ce in ce mai frumoasa, mai puteti face si alte lucruri. Spre exemplu, ati putea face schimb de cadouri. Daca stii ca persoana iubita isi doreste un anumit lucru, atunci pe 14 februarie poate fi momentul perfect pentru a-i oferi cadoul dorit. De asemenea, ii poti trimite persoanei iubite un scurt mesaj in care ii vorbesti despre ceea ce simti. Poti organiza o cina romantica surpriza sau un picnic in casa.

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More