Connect with us
Circulația pe DN 65 Pitești - Slatina se desfășoară cu dificultate. S-au format cozi kilometrice de mașini, iar polițiștii recomandă atenție în trafic.

Știri

Trafic îngreunat pe DN 65 Pitești – Slatina. Cozi kilometrice de mașini

Traficul pe DN 65 la ieșirea din Pitești către Slatina este îngreunat, după ce s-au format cozi de mașini pe mai mulți kilometri.

Conform centrului Infotrafic, pe DN 65 Piteşti – Slatina traficul rutier este foarte intens, în ambele sensuri, iar din această cauză la ieşirea din reședința județului Argeș către municipiul din Olt se circulă în coloană pe mai mulţi kilometri.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule.

Citește și: Accident în Sibiu: Trafic blocat pe DN 1, în zona localităţii Bradu

Traficul pe Autostrada Soarelui a revenit la normal

Circulația pe A2 (Autostrada Soarelui) a revenit la normal, după ce traficul pe sensul către litoral a fost deviat din Drajna(A2) către DN3A Drajna – Feteşti.

Autoritățile precizează că din cauza carosabilului umed şi a temperaturilor scăzute, există riscul apariţiei poleiului şi pe alte tronsoane. Drumarii acţionează şi împrăştie material antiderapant

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top