Connect with us
Trafic îngreunat de ceață pe DN10, pe raza județului Brașov. Biroul Infotrafica emis o avertizare de ceață pentru tronsonul Teliu-Întorusura Buzăului.

Știri

Trafic îngreunat pe DN10 în județul Brașov

Trafic îngreunat pe DN10, pe raza județului Brașov. Biroul Infotrafic al Poliției Brașov a emis o avertizare de ceață pentru tronsonul Teliu-Întorusura Buzăului.

Trafic îngreunat de ceață

Aceeași sursă precizează că circulația se desfășoara greu din cauza vizibilității reduse sub 100m. Conform prognozelor meteorologice, ceața va persista pe întreaga durată a zilei. Există și pericolul apariției lapoviței și a ninsorii. De aceea, poliția a punctat o serie de obligații pe care conducătorii auto le au în aceste condiții.

Citește și:Cum se circulă în țară în prima zi de iarnă geroasă – INFOTRAFIC

Autoritățile recomandă tuturor conducătorilor auto să adapteze viteza de mers la condițiile meteorologice. În același timp, poliția sugerează șoferilor să păstreze o distanță apreciabilă față de mașina din față pentru a evita tamponările. Ultima sugestie a autorităților vizează angajările în depășiri. Șoferilor le este recomandat să se abțină de la depășiri, în special în zonele riscante pentru că vizibilitatea nu permite ca astfel de manevre să fie efectuate în condiții de siguranță. Un alt element vital sunt luminile de întâlnire care nu trebuie să lipsească.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top