Tragedie aviatică! Un avion de pasageri s-a prăbușit, sunt mai mulți morți

Ais Cristian
15.11.2017
Tragedie aviatică! Un avion de pasageri s-a prăbușit, sunt mai mulți morți

Incident aviatic. Cel puţin şapte persoane și-au pierdut viața, după ce un avion de pasageri s-a prăbuşit. Un avion de pasageri s-a prăbuşit în timp ce executa manevrele de aterizare. Incidentul aviatic a avut loc pe un aeroport din Rusia au anunţat serviciile de urgenţă, care au precizat că cel puţin şapte persoane şi-au pierdut viaţa şi doar un singur pasager, un copil, a supravieţuit.

Un avion bimotor de tip Let L-410, care decolase din oraşul Habarovsk, s-a prăbuşit la circa doi kilometri de aeroportul localităţii Nelkan.

Potrivit autorităţilor ruse, cele mai recente informaţii indică faptul că la bordul aparatului se aflau opt persoane. Singurul supravieţuitor, un copil, a fost spitalizat în stare gravă, a declarat un oficial din cadrul Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din Rusia.

Citește și România s-a zguduit din nou! Seismul a avut loc la 126 kilometri adâncime

Cutremur, în această dimineață, în județul Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 126,3 kilometri. Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 s-a produs, azi-noapte, în judeţul Vrancea.

Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului seismul a fost înregistrat la ora 1.11 noaptea şi a avut loc la o adâncime de 126 de kilometri, în apropierea oraşelor Odobești, Panciu, Nehoiu, Râmnicu Sărat, şi Onești.

Ieri, un cutremur cu magnitudinea de 3,4 s-a produs în judeţul Buzău. În luna noiembrie, în România au avut loc 12 cutremure în zona seismică Vrancea și în zona Transilvaniei, cu magnitudini cuprinse între 2 și 3,4 grade pe Richter. Seismul de 3,4 grade s-a produs marți dimineața, la ora locală 8:24 în județul Buzău și la o adâncime de 131,7 kilometri.

Numai luna trecută, în România, au avut loc 6 cutremure

Luna trecută, în România s-au produs 6 cutremure de peste 3 grade pe Richter, două dintre acestea având magnitudinea de 4,2 grade pe Richter.

Primul cutremur s-a produs în data de 8 octombrie în județul Vrancea, la o adâncime de 132,2 kilometri, iar cel de-al doilea pe 28 octombrie, în județul Buzău, la adâncimea de 113,6 kilometri, scrie Agerpres.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimțit și la București.

Anul trecut, în Vrancea, au avut loc două seisme cu magnitudini de 5,3 grade pe scara Richter, unul pe 24 septembrie, la ora locală 2:11, și celălalt pe 28 decembrie, la ora locală 1:20.

Citește și AMERICA: Un atacator a intrat într-o scoală din California și a început să tragă în copii și personalul insitutiei. Mulți morți și victime

Cel puţin cinci persoane au fost ucise în urma unui incident armat produs marţi într-o şcoală primară situată în nordul statului american California, anunţă autorităţile, precizând că autorul atacului este şi el mort.

Bilanţul actual este de cinci morţi. Doi elevi au fost răniţi în atacul armat, a comunicat Poliţia.

La locul atacului, într-o şcoală primară situată în localitatea Rancho Tehama, au fost găsite două pistoale şi o armă semiautomată.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *