Connect with us
Tragedie la JO 2016. Un antrenor a murit intr-un accident cu taxiul in care se afla

Știri

Tragedie la Jocurile Olimpice de la Rio: Un antrenor a murit intr-un accident cu taxiul in care se afla

Tragedie la Jocurile Olimpice de la Rio. Antrenorul echipei de canoe slalom din Germania, Stefan Henze, a murit din cauza loviturilor la cap suferite in urma unui accident cu taxiul in care se afla.

Citeste si: Jocurile Olimpice 2016: Programul de marti al sportivilor romani

Citeste si: JO RIO 2016: Marian Dragulescu, locul 4 la sarituri. Catalina Ponor, locul 7 la barna.

Stefan Henze, in varsta de 35 de ani, se afla in masina impreuna cu un coleg din staff, iar la intoarcerea in satul olimpic, taxiul a intrat intr-o bariera de beton.

Henze, fost olimpic care a câștigat o medalie de argint la canoe slalom la Jocurile din 2004 de la Atena, a fost dus imediat la cel mai apropiat spital pentru o operatie pe creier de urgenta, insa starea lui a fost descris ca fiind „critică” .

Federatia Germana a Sporturilor Olimpice a anuntat moartea antrenorului pe site: „Antrenorul echipei canoe slalom din Germania la Jocurile Olimpice a murit din cauza ranilor suferite la cap, in prezenta familiei sale.”

Presedintele Federatiei Germane a Sporturilor Olimpice a declarat:”Suntem foarte tristi astazi. Cuvintele nu pot descrie ceea ce simtim dupa aceasta pierdere teribila.”, a spus acesta potrivit mirror.co.uk.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top