Connect with us
Tragediile se ţin lanţ: Patru tineri au căzut cu maşina într-o râpă: O persoană a murit

Stil

Tragediile se ţin lanţ: Patru tineri au căzut cu maşina într-o râpă: O persoană a murit

Tragediile se ţin lanţ înaintea Crăciunului. Un nou accident groaznic s-a produs pe şoselele din România. Totul s-a întâmplat în zona Cîmpeni, (Certege), Coasta Vâscului​, judeţul Alba, pe un drum forestier. O maşină de teren, cu patru tineri la bord, s-a răsturnat într-o râpă. Un băiat de 23 de ani a murit, iar șoferul este dispărut.

Un tânăr de 28 de ani din Cimpeni, în timp ce conducea un autoturism de teren pe un drum forestier, s-a răsturnat într-o râpă, pe o distanță de 60-70 de metri. Maşina s-a oprit în niște arbori, anunţă ziarulunirea.ro.

În urma accidentului, un băiat de 23 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit grav și a decedat, iar alţi doi tineri, ambii de 26 de ani, au fost răniți ușor.

Potrivit ISU Alba, stația Cîmpeni a intervenit cu o autospecială și o ambulanță SMURD B2 și 7 subofițeri. La fața locului s-au deplasat și 2 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Cei doi tineri răniţi uşor az declarat că, după producerea accidentului, șoferul ar fi fugit. A fost căutat pe parcursul nopții, dar nu a fost găsit. Căutările au fost reluate in această dimineață.

Incendiu de devastator în România! 25 de echipaje s-au deplasat la fața locului. STAREA VICTIMELOR

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineață la o hală de 2.500 de metri pătrați, din zona industrială a municipiului Vaslui, unde sunt deșeuri de fibră de sticlă, transmite MEDIAFAX.

Pompierii intervin cu cinci autospeciale cu apă și spumă, cu 18 subofițeri și 3 ofițeri pentru a stinge incendiul care a izbucnit la o hală în care sunt deșeuri de fibră de sticlă, iar intervenția fiind dificilă pentru că în zonă nu sunt hidranți.

“La ora 8.54 ISU Vaslui a fost apelat prin 112, că există un incendiu la un depozit de mase plastice. La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale, cu 25 de oameni.

Intervenția este dificilă deoarece la fața locului nu există apă, cantitatea de materiale este depozitată într-un depozit, sunt aproximativ 4.500 metri cubi de deșeuri de fibră de sticlă.

Este în apropiere, la 500 de metri un loc de unde putem alimenta, este foarte dificil, ne-ar trebui ca în zonă să fie mai mulți hidranți, dar este vorba despre o clădire dezafactată în care sunt depozitate deșeurile”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petre Iftene.

Potrivit unor informații, deșeurile aparțin unei firme din Piatra Neamț, care are un depozit și în zona industrială din Vaslui. Hala are aproximativ 2.500 de metri pătrați și în acest moment flăcările au cuprins 1.900 de metri pătrați.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top