Connect with us
Traian Băsescu a mers cu trenul la Brașov. Ce spune fostul președinte despre transportul feroviar

Știri

Traian Băsescu a mers cu trenul la Brașov. Ce spune fostul președinte despre transportul feroviar

Traian Băsescu a mers cu trenul până la Brașov. Fostul președinte a postat un video pe pagina sa de socializare în care își spune părerea despre transportul feroviar.

„Suntem în drum spre Brașov. În tren e plăcut, e cald. Trenul respectă perfect graficul de mers, nu are întârzieri. Noi abia așteptă să ajungem la Brașov. Am satisfacția faptului că suntem pe un tronson de linie de cale ferată modernizat în ttimpul în care eu eram ministru. Îndată o să ajungem și la capătul tronsonului pe 4 benzi de la Ploiești la Comarnic. Tronson, care s-a lărgit cu celebra taxa pentru care scriam „Aici sunt banii dumneavostră”. Ce-i mai trist este că din 2000 de când am plecat eu niciun alt ministru nu a mai reușit să depășească Comarnicul. Am rămas la stadiul la care am lăsat acest drum național când am plecat din minister. Păcat!”, spune Traian Băsescu în video.

Citește și: Traian Băsescu îi aseamănă cu pe Cioloș și Antonescu cu maimuțele. Reacția lui Ponta

Citește și: Traian Băsescu, reacție după alegerile din America: „După Brexit, SUAexit!”

Traian Băsescu merge la Brașov la comemorarea Revoltei anticomuniste din 1987. Încă de ieri fostul președinte și-a anunțat plecarea cu trenul.

„Pregătind deplasarea de mâine la Braşov. Plec cu trenul de 08.15 ca să pot ajunge la comemorarea Revoltei anticomuniste din 1987. Ca Preşedintele care a condamnat comunismul, nu vreau să lipsesc de la eveniment.
Tot mâine particip şi la lansarea candidaților PMP Brasov pentru Parlament.
Vă aştept în tren, la cafeaua de dimineaţă!:)”, este mesajul postat de Traian Băsescu pe pagina sa de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top