Connect with us

Știri

Transformarea lui BRUCE JENNER in IMAGINI. Azi FEMEIE, in trecut pe coperta PLAYGIRL

Bruce Jenner a dorit sa fie femeie la 65 de ani si este astazi unul dintre cele mai controversate personaje din Statele Unite ale Americii din cauza acestei schimbari radicale de viata.

Fost campion olimpic, candva idolul tuturor femeilor, este astazi unul dintre transsexualii cu cea mai emotionanta poveste de viata. Bruce Jenner a luat decizia de a-si schimba sexul in urma cu mai bine de doi ani, insa confirmarea acestui proces a venit recent.

CITESTE SI: CAT DE APROAPE A FOST BRUCE JENNER DE SINUCIDERE. MARTURISIRI COPLESITOARE
In urma cu mai bine de 30 de ani, Bruce Jenner aparea pe coperta revistei Playgirl, pupat de o femeie, la bustul gol. Astazi, el insusi a devenit femeie, iar procesul prin care a trecut nu a fost unul usor.

In urma cu un an si jumatate, atunci cand i-a fost redus marul lui Adam, Bruce Jenner a vrut sa isi ia viata insa a hotarat sa nu faca asta dorind sa vada cum se va termina propria sa istorie. Tatal lui Kim Kardashian a socat zilele trecute dezvaluind ca este conservator, in ciuda povestii sale de viata tulburatoare. Iata mai jos cateva imagini cu Bruce Jenner de-a lungul timpului. Vezi cat de mult s-a transformat:

BRUCE JENNER 02
Bruce Jenner primeste astazi un ajutor neasteptat din partea actorului David Arquette, cunoscut din „Beverly Hills” si „Friends”. Acesta stie perfect cum se simte familia lui Bruce deoarece in propria sa familie a trait un astfel de eveniment: fratele sau Robert a trecut de la sexul masculin la cel feminin in anul 2007. Robert a devenit Alexis, iar David a fost mereu alaturi de fratele sau.
BRUCE JENNER 03
David este constient cat de dificil este pentru fiicele lui Bruce sa se adapateze la noul sex al tatalui lor, cu atat mai mult dificultatea prin care trece insusi campionul sportiv.
BRUCE JENNER 04
„Este o chestiune foarte personala, mai ales cand esti in atentia publicului. Trebuie sa fie ceva foarte dificil pentru toata lumea. El pare foarte bland, foarte dulce, ma rog, ea… Aceasta gafa pe care tocmai am comis-o e una dintre cele mai dificile, sa imi numesc fratele ‘sora” acum… Dar trebuie sa facem orice este necesar pentru ca ei sa se simta bine”, a declarat David Arquette pentru „Acces Hollywood”.
BRUCE JENNER 05

BRUCE JENNER 06

BRUCE JENNER 07

BRUCE JENNER 08

BRUCE JENNER 09

Sursa fotografiilor: la.eonline.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top