Connect with us

Știri

TRENDURI primavara-vara 2016 de la marii designeri

TRENDURI primavara-vara 2016 Industria modei a fost prezenta si anul acesta in cele patru capitale: New York, Londra, Paris si Milano.

Va prezentam cateva din tendintele de primavara-vara, prezentate cu mare fast in ultimele saptamani. Specialistii in moda vin cu propuneri axate in mare parte pe atentia la detalii si o cromatica bogata. TRENDURI primavara-vara 2016 de la marii designeri

Mentionez imprimeurile cu dungi, cu o cromatica cat se poate de vie care au fost aduse in centrul atentiei de mai multi designeri: Chloe, Prada, Stela McCartney. Daca preferi stilul clasic, poti opta pentru dungi albe, negre sau bleumarin.

tendintadungirochii-dungi-tendinte-fashion-primavara-2016

Culorile fondante au luat cu asalt podiumurile: Burberry, Prabal Gurung, Carolina Herrera. Nu trebuie sa va lipseasca din garderoba de primavara-vara culori precum galben, verde sau lila, in tonuri pale.

Untitled-1

armani_3

CITESTE SI: Tendinte moda 2016. 12 combinatii de culori pentru garderoba de primavara

TE POATE INTERESA SI: Top 5 tendinte in 2016 in moda masculina

TE POATE INTERESA SI: Accesorii pe care trebuie sa le porti in aceasta primavara

Stilul retro a fost readus in atentia noastra (Gucci, Miu Miu, Prada, Rochas), prin suprapuneri interesante de elemente moderne. Jacheta bomber a aparut din nou in diferite ipostaze, fie din piele, piele intoarsa, stofa, fas sau vinilin. Se poate purta atat cu pantaloni cat si cu fuste mini, cu topuri din plasa sau cu camasi din piele.

TRENDURI primavara-vara 2016 de la marii designeri

In acest an se poarta umerii la vedere (Salvatore Ferragamo, Christopher Kane, Paul&Joe). Poti purta rochii de toate lungimile sau topuri, din materiale felurite: bumbac, denim, piele, matase, tricot, voal; pot avea bretele late sau inguste, diverse decupaje sau gulere inalte.  Se accesorizeaza cel mai bine cu  bijuterii masive si genti micro.

Carolina-Herrera-NYFW-spring-2016-2

ferragamo1

A revenit DENIMUL! Tinutele create de Chloe sau Chanel sunt perfecte pentru a te inspira. Creatorii au dezvoltat tinutele, de la clasicii jeans au ajuns la pantaloni  oversized, rochii de toate dimensiunie, jachete clasice sau reinventate, chiar si deux-pieces-uri.  Denimul se potriveste cu accesoriii minimaliste, genti oversized (eventual din piele), sandale sau saboti.

ss16_denim1

Franjuri: sub forma de detalii pe diverse piese vestimentare (Christian Siriano) sau franjuri din cap pana-n picioare (Givenchy, Moschino), sunt in trend anul acesta. Se pot purta asimetric, ca aplicatii pe fuste, rochii, topuri, chiar si genti. Atentie doar sa nu exagerati!

Givenchy-Throwback-4

Pentru acelea dintre voi care sunteti mai indraznete, designerii va propun lenjeria la vedere (Calvin Klein, Saint Laurent)! Desi suna ciudat, ei ne propun sa purtam sutienul la vedere, rochii gen furou sau bustiere purtate peste alte piese.  Evident si materialele trebuie sa corespunda: matase, tafta, voal sau dantela. Daca optati pentru astfel de tinute, trebuie sa aveti in vedere ca acestea nu se potrivesc nu niciun fel de accesoriu si trebuie purtate la ocaziile potrivite, altfel risti sa pari ridicola.

Screen-Shot-2015-09-18-at-3.25.51-PM-800x470-1442604964

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top