Connect with us
Mai multe trenuri blocate în țară, chiar în ultima zi din 2016. Situația este dificilă din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Știri

Trenuri blocate în Craiova, Timișoara, Galați. Șinele au crăpat

Mai multe trenuri blocate, sâmbătă 31 decembrie 2016, în Craiova, Timișoara și Galați din cauza șinelor care au crăpat. Potrivit reprezentnților CFR această situație este cauzată de temperaturile scăzute. Pasagerii sunt disperați că nu pot ajunge la timp la destinții din cauza trenurilor blocate.

„Au apărut alte restricții de viteză pe raza Craiova, Brașov, Galați. Personalul feroviar este la fața locului. Circulația se desfășoară sub atenta supraveghere. Mai avem o restricție de viteză în Criova. Se produc anumite deranjamente la nivelul șinelor. Cauza sunt temperaturile scăzute de la nivelul solului.”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Mersurl trenurilor – zeci de minute de întârzieri

Din cauza temperaturilor negative mai multe trenuri au întârzieri sau probleme tehnice. CFR Călători recomandă românilor care trebuie să călătorească să intre pe site-ul oficial www.cfrcalatori.ro pentru informații.

„Pe relațiile Constanța-Mangalia și Medgidia-Tulcea, din cauza rafalelor puternice de vând, CFR Călători a introdus tracțiune Diesel.

Traficul feroviar a fost închis între stațiile Izvorul Mureșului – Izvorul Oltului începând cu ora 6.00, după ce locomotiva trenului R 4504 a deraiat de o osie. Pentru continuarea călătoriei, pasagerii trenului R 4504 au fost transbordați cu mijloace auto. Trenurile înscrise în grafic pentru prima parte a acestei zile vor circula pe rută ocolită: Brașov-Teiuș-Războieni-Cluj Napoca.

Pe intervalul de staţii Remetea Mare – Timișoara Est (SRCF Timișoara), din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, a fost introdusă o restricţie de viteză de 5 km/h, trenurile circulând pe porţiunea respectivă sub atenta supraveghere a personalului feroviar.

Citește și: Tren deraiat în Harghita. Circulație feroviară oprită între Izvorul Mureşului şi Izvorul Oltului

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.”, se arată în comunicatul CFR.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top