Connect with us
Contre Tudorel Toader - Augustin Lazăr pe tema protocoalelor. Procurorul general: Au fost scăpări

Știri

Tudorel Toader, mesaj pentru președinta ÎCCJ, în a doua zi de Crăciun: ”Să nu ne spună că își dă demisia de onoare”

Tudorel Toader a postat miercuri, pe contul personal de Facebook, un mesaj cu trimitere la președinta ICCJ.

Ministrul Justiției așteaptă un răspuns de la Cristina Tarcea despre suspendarea executării pedepselor pentru Udrea, Șova, Bica și toți cei care au ieșit în urma deciziei CCR privind nelegalitatea constituirii completelor de cinci judecători.

Ulterior, Tudorel Toader a completat postarea, sustinând că speră ca presedintele ICCJ să ‘nu ne spună’ că își dă demisia ‘de onoare’.

„Asteptam sa vedem ce ne va spune presedinta ICCJ despre suspendarea executarii pedepselor pentru Udrea, Bica, Sova….etc…etc, suspendare dispusa de catre instantele de judecata in urma deciziei CCR privind nelegalitatea constituirii completelor de 5 judecatori ?
PS:
Sper sa ne spuna ca procesele vor fi rejudecate cu respectarea legii;
Sper sa ” nu ne spuna” ca isi da demisia ” de onoare”!”, a declarat Toader.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. GICA

    2018-12-28T11:57:14+02:00 at 11:57

    analbabeti din guvern si alti acoliti nu stiu ce este onoare,INCLUSIV MOS TEACVA(TUDOREL)ACEST PERSONAJ TOXIC,A DISTRUS TOATA LEGISLATIA PENALA,NU SA OCUPAT SI NU SE OCUPA DECAT DE LICCHIDAREA JUSTITI,MAI NEMERNICULE CARE NU SSUPORTI O ALA OPINIE.DACA EST ATAT DE PUTERNIC DESFIINTEAZA OADATA JUSTITIA SA NE LINISTIM IAR TU BUBOSULE CARE ESTI ATAIT DE DESTEPR,SA FII PROCURORO,JUDECATOR CCR .NU SA INTAMPLAT NICI PE PIMPULL LU STANOIOU ASEMENEA HARAB ABURA.TOTI CEI CARE AU AU MINISTRI JUSTITIEI AU FOST ASA DE PROSTI SI NU STAIAU CE PUTERE MJ,ESTI CEL MAI VENINOS OM,TE SCOLI NUMAI CU AMENINTARI,DUTE IN VENEZUELA NENOROCITULE.

  2. Geo

    2018-12-27T11:59:09+02:00 at 11:59

    Am trait sa citesc si asta…..un membru al guvernului Dancila sa vorbeasca despre demisie de onoare…hahaha…sa mori de ras nu alta si tocmai Tudorel coada de topor ……

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top