Connect with us
Tutorial video. Vara asta, foloseste produsele de machiaj waterproof

Știri

Tutorial video. Vara asta, foloseste produsele de machiaj waterproof

„Imediat dupa hidratarea tenului tau, care este deosebit de importanta, poti alege sa aplici un fond de ten rezistent la apa, cu o textura foarte lejera si cu factor de protectie solara. De asemenea poti folosi un anticearcan rezistent la apa, care nu se va strange in pliurile sau microridurile din jurul ochilor.

Vara, machiajul nu trebuie sa fie exagerat si putem adopta un makeup minimalist care oricum se afla perioada aceasta in trend.

Cum sa realizezi un machiaj waterproof.
Pentru machiajul ochilor poti folosi un primer de pleoape rezistent la apa cu particule sidefate, care va lumina discret pleoapa superioara, peste care poti aplica pe linia genelor un fard crema waterproof, pe care il poti blendui si dispersa in textura pielii din jur, facand totul sa para cat mai soft si natural.

Genele le poti rimela cu mascara waterproof folosind vara aceasta o gama diversa de culori fresh si foarte vesele.

Pentru sprancene exista de asemenea farduri cremoase rezistente la apa sau geluri waterproof cu care pot fi periate si fixate sprancenele si care pigmenteaza firele de par in nuanta dorita.
CITESTE SI: Erori in machiaj. Cum sa va puneti in valoare frumusetea fara sa exagerati
CITESTE SI: Tutorial Video. Tehnica buzelor perfecte
Pe buze putem opta fie pentru un ruj natural rezistent sau unul waterproof care va fi fixat cu un gel special cu efect glossy.

Pentru mai multa stralucire puteti aplica pe pleoape sau buze pudre fine de diamant sau cosmice care va vor da un look glamouros pe timp de vara!”
Antonia Rondelli – Make-Up Artist/Trainer – Professional Make-Up Academy

machiaj watarproof

machiaj watarproof

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top