Connect with us
13 ani de Neatza cu Răzvan și Dani. Ediție specială acum, 1 februarie 2021

TV

13 ani de Neatza cu Răzvan și Dani. Ediție specială acum, 1 februarie 2021

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani împlinește 13 ani de existență. Cu această ocazie, matinalii au organizat astăzi o ediție specială cu invitați unul și unul. De la ora 08.00, platonul de la Neatza s-a umplut cu toți reporterii emisiunii care au venit să petreacă alături de Răzvan și Dani.

13 ani de Neatza cu Răzvan și Dani

Luni, 1 februarie 2021 se împlinesc 13 ani de Neatza cu Răzvan și Dani. Emisiunea matinalilor a câștigat rapid inimile telespectatorilor și a rămas favorită de-a lungul anilor.

13 ani de Neatza cu Răzvan și Dani. Ce s-a întâmplat în ediția specială din 1 februarie 2021

13 ani de Neatza cu Răzvan și Dani. Ce s-a întâmplat în ediția specială din 1 februarie 2021

Este sărbătoare mare în platoul de la Neața. Răzvan, Dani, Ramona și Florin Ristei au invitat, alături de ei, reporterii emisiunii, dar și invitați speciali – vedete din România, prieteni ai emisiunii.

Florin Ristei cântă live, la fel și Loredana Groza, Ana și Raluka, în timp ce bucătarii Vlăduț și Nicolai Tand se întrec în preparate fastuoase pentru invitați.

Emisiunea Neața cu Răzvan și Dani a debutat pe micile ecrane pe 1 februarie 2008.

Astăzi, la 13 ani distanță, în platoul Neața este mare distracție. Nu lipsesc nici joculețele cu care Răzvan și Dani i-au obișnuit deja pe telespectatori.

În timpul emisiunii, Răzvan Simion a dansat îmbrățișat cu o celebră cântăreață de la noi. Este vorba despre Ana Baniciu care a venit la petrecerea de la Neața împreună cu Raluka – partenera de dans a lui Dani Oțil.

Florin Ristei lansează piesa Vodoo în direct la Neața

La 13 ani de Neața cu Răzvan și Dani, Florin Ristei lansează piesă nouă – FreeStay – Vodoo. Este o piesă fresh, spune el, care pare inspirată din povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Naomi.

„Că e doar o coincidentă, că unele versuri se potrivesc, asta nu stiu…ce ştiu e că luni avem mare petrecere în platoul Neatza!”, spunea Florin zilele trecute.

„13 este o cifră cu ghinion. Eu sper să aveți parte numai de noroc. La mulți ani!”, le-a transmis Ștefan Bănică matinalilor de la Neața.

Neatza cu Răzvan și Dani este matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil pe postul Antena 1 începând cu anul 2008. Conceptul emisiunii aparține regizorului Miki Balbae. Matinalul „Neatza” a fost prezentat și de Horia Brenciu în anii 2000-2002.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top