Connect with us
Răzvan Simion, luat în râs de colegii de la Neața. Cum a venit îmbrăcat la emisiune

TV

Răzvan Simion, luat în râs de colegii de la Neața. Cum a venit îmbrăcat la emisiune

Răzvan Simion a fost ținta glumelor din partea colegilor lui de la Neața. Matinalul, cunoscut pentru pasiunea lui pentru shopping și piese vestimentare excentrice, a stârnit interesul și cheful de glume al colegilor. Cel care a inițiat comentariile pe seama modului în care se îmbracă Răzvan a fost nimeni altul decât Dani Oțil.

Răzvan Simion luat în râs de colegii de la Neața

Matinalul Răzvan Simion a apărut la Neața într-o ținută extravagantă și purtând pantofi cu toc. Outfit-ul său a stârnit râs în rândul colegilor, dar mai ales în ceea ce îl privește pe Dani Oțil care adoptă mai mereu ținute smart casual, sau chiar sport, nimic ieșit din comun. Colegii lui au râs în special de faptul că Răzvan s-a prezentat la emisiune cu tocuri. În mod evident este vorba despre încălțări de designer care sunt destul de costisitoare și nici nu se potrivesc oricui.

Răzvan Simion, luat în râs de colegii de la Neața. Cum a venit îmbrăcat la emisiune

„Vă pot exemplifica ce înseamnă bătrâni de vârstă medie. Răzvan, eu nu fac mișto de tine..Acest exponat (nr Răzvan) este cunoscut pentru larghețea cu care face cumpărături. Are și ofertele lui preferate anul acesta. Puteai să iei lucruri mai normale, dar îți place luxul. Nu l-ați văzut în picioare astăzi pentru că merge greu, e aplecat în față de la tocuri, de la pinteni. E ca atunci când pui un bătrân pe schiuri, prima oară, la 62 de ani”, a spus Dani Oțil despre colegul său.

Cum era de așteptat, Răzvan a gustat glumele colegului său, ba chiar l-a întrebat de cine ar mai râde dacă el nu ar exista. S-au amuzat și Ramona Olaru, dar și Florin Ristei, iar totul s-a transformat într-un moment extrem de haios marca Neața cu Răzvan și Dani.

Se pare că matinalii au revenit în forță și au început anul dar și noul sezon cu multă energie și cu multe surprize pentru fanii emisiunii care nu sunt deloc puțini. Echipa de la Neața a fost în vacanță timp de două săptămâni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top