Connect with us
A început noul sezon al serialului Sacrificiul. Surprize mari încă din primul episod

TV

A început noul sezon al serialului Sacrificiul. Surprize mari încă din primul episod

Fanii serialului Sacrificiul au din nou ocazia de a-și urmări producția preferată. Miercuri, 9 septembrie, a fost difuzat primul episod al iubitului serial, urmărit de oameni de toate vârstele. Deși filmările au fost oprite din cauza pandemiei, iar finalul sezonului doi a fost grăbit din cauza crizei sanitare care a pus stăpânire pe omenire, fanii se pot bucura acum de noile episoade, care aduc surprize încă din primele momente de difuzare.

Ultimul sezon din Sacrificiul

Miercuri a început ultimul sezon din serialul Sacrificiul. Producătorii anunță un sezon de senzație, iar dacă celelalte au fost extrem de urmărite și s-au bucurat de mare succes, cu siguranță și cel din urmă va avea același destin. În plus, fanii au fost extrem de nerăbdători și, de-a lungul acestei pauze, au adresat numeroase întrebări referitoare la începutul acestui sezon.

Iată că ziua mult așteptată a venit. Anunțul a venit ca un mare cadou pentru toți iubitorii acestui serial. Sacrificiul aduce în prim plan povești de dragoste atipice, conflicte dure și momente emoționante, despărțiri și suferință, la fel ca în sezoanele anterioare, ceea ce ține telespectatorii în suspans și le stârnește curiozitatea. Din distribuție continuă să facă parte vedete precum: Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Claudiu Istodor, Maia Morgenstern, Ioana Blaj sau Doinița Oancea.

“Ce se va întâmpla mai departe cu Eva (Maia Morgenstern) şi Ştefan (Claudiu Istodor), cum va evolua relaţia dintre Maria (Mădălina Bellariu) şi Amza (Vlad Gherman), dar şi cum vor decurge lucrurile în cazul trio-ului Diva (Oana Zãvoranu), Irina (Ioana Blaj) şi Bobi (Conrad Mericoffer), toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în fiecare miercuri, după Chefi la cuţite, la Antena 1.”, potrivit unui comunicat oficial.

Pe cât au fost de nerăbdători, pe atât de nemulțumiți sunt fanii. Problema acestora este ora de difuzare a serialului, respectiv 22:30. Deși până acum puteau urmări serialul lor preferat în jurul orei 20:30, situația s-a schimbat din cauza faptului că luni, 7 septembrie, a început un nou sezon al emisiunii ”Chefi la Cuțite”, iar aceasta va fi difuzată și miercurea. Fanii și-au exprimat nemulțumirea și speră că cei de la conducere vor muta producția la o oră mai accesibilă.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top