Connect with us
Lovitură grea pentru George Burcea! A ratat o șansă importantă

Vedete

Lovitură grea pentru George Burcea! A ratat o șansă importantă

În plan emoțional, lucrurile nu stau deloc bine pentru George Burcea. Între el și fosta lui soție, Andreea Bălan, nu mai există cale de împăcare și niciodată nu mai pot fi întorși din drum, divorțul fiind aproape. Cei doi nu se mai gândesc unul la celălalt și continuă să-și dea lovitură după lovitură, fără a mai ține cont de nimic. Mai mult, Andreea deja și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Se pare că nici în plan profesional, George Burcea nu excelează. Deși nu pare afectat, se pare că acesta ar fi ratat un rol important, care i-ar fi putut aduce beneficii importante.

Lovitură grea pentru George Burcea! A ratat o șansă importantă

Pro TV a anunțat faptul că George Burcea face parte dintre vedetele care vor participa în noul sezon al emisiunii Ferma, prezentată de Mihaela Rădulescu. George Burcea și-a făcut deja bagajele și s-a retras în inima munților, acolo unde au loc filmările show-ului care s-a bucurat de mare succes în edițiile trecute. Acesta va fi difuzat din toamnă și fanii vor fi surprinși cu o mulțime de evenimente interesante, care vor aduce postului TV un rating de zile mari. Se zvonește că actorul ar primi 1500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută acolo, însă a pierdut o ofertă mult mai profitabilă.

Ruxandra Ion pregătește o nouă producție grandioasă, aflându-se acum la finalul serialului „Sacrificiul – Alegerea”. Se spune că Burcea semnase deja contractul cu Antena 1 pentru telenovela românească, dar se pare că filmările acesteia au fost anulate din cauza crizei sanitare cu care ne confruntăm, pentru a evita orice risc.

Conform altor informații, se pare că Ruxandra ar fi organizat un casting pentru un rol masculin, la care ar fi participat și Burcea. Astfel, acesta nu ar fi avut noroc și a pierdut casting-ul pentru noua producție, rolul revenindu-i actorului Romeo Visca, un actor cu roluri în filme și seriale de peste hotare și cu școala făcută la Hollywood.

Andreea Bălan a primit cadou o vacanță în Grecia, în care își dorea să meargă alături de fetițe, însă, pentru a le scoate din țară, are nevoie de semnătura lui George Burcea. Deși a insistat, producătorii i-au comunicat că actorul nu nu poate interacționa cu nimeni din exterior pe toată durata filmărilor, timp de o lună, conform regulamentului.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top