Connect with us
A început noul sezon Las Fierbinți. Surprize mari pentru cei de acasă

TV

A început noul sezon Las Fierbinți. Surprize mari pentru cei de acasă

Las Fierbinți este una dintre cele mai interesante producții ale momentului. Serialul favorit al românilor începe azi, 2 februarie, cu un nou sezon. Actorii anunță surprize pentru toată lumea, iar toți cei care adoră umorul și vor să-și descrețească frunțile pot urmări episoadele preferate începând de azi, la ora 20.30, la PRO TV.

Cu ce surprize ne așteaptă Las Fierbinți

Sezonul cu numărul 18 din Las Fierbinți începe azi, 2 februarie, ora 20.30. Primul episod debutează cu noua pasiune a lui Robi, polițistul satului. El a devenit vlogger și vrea să devină celebru. Astfel, a început să publice mai multe filmulețe educative, în care le oferă oamenilor sfaturi pentru a se feri de rele și a evita să intre în scandaluri.

Mai mult, el vrea să-i asigure pe oameni că Poliția este mereu aproape de ei și îi va ajuta ori de câte ori au probleme. Un filmuleț simulează furtul unei biciclete, hoțul fiind Ardiles, iar morala este una extrem de amuzantă: să nu mergi niciodată cu bicicleta la magazin. Dacă o lași acasă, nu o poate fura nimeni.

„Ce greșeală a făcut biciclistul? A lăsat bicicleta nesupravegheată! Lecția de azi: nu lăsa niciodată bicicleta nesupravegheată! Când mergi la magazin, cel mai bine lasă bicicleta acasă și du-te pe jos, că așa nu o să ți-o fure nimeni! Și nu uitați, poliția te veghează!”

Dalida i-a arătat primarului filmulețele iar acesta s-a amuzat copios. În spatele ironiei sale se ascundea, de fapt, invidia și dorința de a deveni și el faimos. Astfel, i-a chemat pe Robi și Ardiles la primărie pentru a le propune să facă el scenariile și să fie actorul principal, pe motiv că este mai amuzant și talentat decât ei.

Ce promit actorii

Sezonul cu numărul 18 se anunță a fi unul incendiar. Filmările s-au desfășurat în plină pandemie, actorii au fost foarte atenți la orice detaliu, s-au protejat și au încercat să respecte regulile pe cât posibil. Mai mult, au fost testați mai mereu, pentru a se asigura că totul decurge cum trebuie.

”Prea multe nu prea pot să divulg, însă o să fie un nou sezon cel puțin la fel de bun ca toate celelalte de până acum.
Suntem cu forțe proaspete, cu situații comice inedite, posibie, imposibile, dar așteptăm să se uite oamenii în număr cel puțin la fel de mare și apoi poate discutăm despre fiecare episod în parte”, a spus Anca Dumitra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top