Connect with us
Povestea de viață a Simonei Hapciuc. Depresia a urmărit-o pe fosta concurentă de la Survivor

Monden

Povestea de viață a Simonei Hapciuc. Depresia a urmărit-o pe fosta concurentă de la Survivor

Simona Hapciuc a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor 2021. Ea a fost eliminată de curând din competiție, după ce colegii ei au nominalizat-o pentru eliminare și nu a primit suficiente voturi din partea celor de acasă pentru a mai rămâne.

Dacă la TV a încercat să fie mereu tare și a rezistat în fața celor mai dificile situații, puțini știu că Faimoasa a avut o viață extrem de grea, marcată de multe încercări grele.

Simona Hapciuc, o viață plină de dramă

Fosta Faimoasă de la Survivor 2021 a avut o viață de poveste, dar o poveste extrem de neplăcută. Deși are o carieră de succes în acest moment, este cunoscută și își crește cu drag copilul, lucrurile nu au stat niciodată prea bine, pentru că viața a suspus-o la multe încercări.

Simona Hapciuc a fost părăsită de mamă la doar 3 ani, apoi și de tată, care s-a întors abia când ea avea 19 ani. Ea a rămas în grija bunicilor și, când tatăl ei a venit în țară, simțea, în sfârșit, că are și ea o familie. Bucuria nu a ținut prea mult, pentru că bărbatul a decedat la scurt timp, iar viața fetei a devenit un calvar. În următoarea perioadă a murit și bunica ei, reprezentând încă un motiv pentru a intra în depresie, boală cu care s-a luptat ani în șir.

“M-am luptat cu depresia după moartea tatălui meu. Când s-a întors după atâția ani, simțeam în sfârșit că aparțin unei familii. Eram foarte atașată de ideea de a avea un tată. Am căzut într-o depresie cruntă și, când mi-am revenit, a murit bunica, ceea ce m-a reîntors în depresie pentru mai bine de un an. După naștere, acest demon al depresiei a revenit.”, a mărturisit Faimoasa pentru Viva.

A venit la Survivor pentru a scăpa de frici

Simona Hapciuc a mărturisit că vine la Survivor pentru a scăpa de fricile care au urmărit-o toată viața și pentru a demonstra că poate mai mult decât crede. Ea a vrut să-și facă mândră în special fiul,, dar și pentru a le încuraja pe toate mamele singure că pot face față oricărei provocări dacă vor cu adevărat.

Simona Hapciuc a măturisit că fiul ei, Dimitrie, este tot ce are mai important și mereu și-a dorit ca acesta să fie bine.

“Cea mai mare frică este aceea de a nu îl pierde pe Dimitrie. Am această frică de când s-a născut și am luptat și cu despresia postnatală. Stăteam noaptea trează să îl urmăresc. Pentru mine a fost un sentiment crunt să mă gândesc că fiul meu ar putea păți ceva.”, a mărturisit Simona pentru aceeași sursă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top