Povestea de viață a Simonei Hapciuc. Depresia a urmărit-o pe fosta concurentă de la Survivor

27.02.2021
Povestea de viață a Simonei Hapciuc. Depresia a urmărit-o pe fosta concurentă de la Survivor

Simona Hapciuc a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor 2021. Ea a fost eliminată de curând din competiție, după ce colegii ei au nominalizat-o pentru eliminare și nu a primit suficiente voturi din partea celor de acasă pentru a mai rămâne.

Dacă la TV a încercat să fie mereu tare și a rezistat în fața celor mai dificile situații, puțini știu că Faimoasa a avut o viață extrem de grea, marcată de multe încercări grele.

Simona Hapciuc, o viață plină de dramă

Fosta Faimoasă de la Survivor 2021 a avut o viață de poveste, dar o poveste extrem de neplăcută. Deși are o carieră de succes în acest moment, este cunoscută și își crește cu drag copilul, lucrurile nu au stat niciodată prea bine, pentru că viața a suspus-o la multe încercări.

Simona Hapciuc a fost părăsită de mamă la doar 3 ani, apoi și de tată, care s-a întors abia când ea avea 19 ani. Ea a rămas în grija bunicilor și, când tatăl ei a venit în țară, simțea, în sfârșit, că are și ea o familie. Bucuria nu a ținut prea mult, pentru că bărbatul a decedat la scurt timp, iar viața fetei a devenit un calvar. În următoarea perioadă a murit și bunica ei, reprezentând încă un motiv pentru a intra în depresie, boală cu care s-a luptat ani în șir.

“M-am luptat cu depresia după moartea tatălui meu. Când s-a întors după atâția ani, simțeam în sfârșit că aparțin unei familii. Eram foarte atașată de ideea de a avea un tată. Am căzut într-o depresie cruntă și, când mi-am revenit, a murit bunica, ceea ce m-a reîntors în depresie pentru mai bine de un an. După naștere, acest demon al depresiei a revenit.”, a mărturisit Faimoasa pentru Viva.

A venit la Survivor pentru a scăpa de frici

Simona Hapciuc a mărturisit că vine la Survivor pentru a scăpa de fricile care au urmărit-o toată viața și pentru a demonstra că poate mai mult decât crede. Ea a vrut să-și facă mândră în special fiul,, dar și pentru a le încuraja pe toate mamele singure că pot face față oricărei provocări dacă vor cu adevărat.

Simona Hapciuc a măturisit că fiul ei, Dimitrie, este tot ce are mai important și mereu și-a dorit ca acesta să fie bine.

“Cea mai mare frică este aceea de a nu îl pierde pe Dimitrie. Am această frică de când s-a născut și am luptat și cu despresia postnatală. Stăteam noaptea trează să îl urmăresc. Pentru mine a fost un sentiment crunt să mă gândesc că fiul meu ar putea păți ceva.”, a mărturisit Simona pentru aceeași sursă.