TV

Actorul Jerry Stiller din „Seinfeld” a murit. Mesaj sfâșietor de la fiu: „Ne va lipsi mult!”

Doliu în lumea actorilor. Actorul Jerry Stiller cunoscut pentru rolul din celebrul serial „Seinfeld” a murit la o vârstă înaintată. Anunțul a fost făcut de fiul lui, Ben Stiller. Acesta a transmis fanilor săi un mesaj emoționant.

Actorul Jerry Stiller din „Seinfeld” a murit. Mesaj sfâșietor de la fiu: „Ne va lipsi mult!”

Jerry Stiller a fost un actor și comediant celebru pentru rolurile jucate în „Seinfeld” și „The King of Queens”. A decedat la vârsta de 92 ani. Anunțul a fost făcut de fiul său, Ben Stiller, pe profilul de Twitter. Acesta are și el o carieră de actor și îi calcă pe urme tatălui său în domeniul comediei. Asemănarea dintre cei doi este izbitoare atât ca fizionomie, cât și ca interese.

Celebrul actor a decedat din cauze naturale la o vârstă atât de înaintată. Anunțul lui Ben Stiller pe Twitter sună cam așa:

„Sunt trist să vă anunț că tatăl meu, Jerry Stiller, s-a stins din viață, din cauze naturale. A fost un tată și un bunic extraordinar și un soț dedicat pentru Anne timp de 62 de ani. Ne vei lipsi. Te iubesc, tată.”

Jerry Stiller a dus o viață fericită alături de soția sa, Anne Meara. Aceasta a decedat în anul 2015 la vârsta de 85 ani și i-a fost alături în mai multe filme. Stiller a jucat în seriale precum ”The King of Queens”, unde i-a dat viață personajului Arthur Spooner, socrul lui Doug Haffernan jucat de Kevin James. În celebrul serial „Seinfeld”, acesta a jucat rolul de tată al lui George Constanza.

De asemenea, actorul a jucat și în mai multe filme alături de fiul lui, cum ar fi: Heavyweights, Hot Pursuit, Zoolander, The Hearthbreak Kid și Zoolander 2. Fiul său, Ben Stiller are 54 ani și o carieră frumoasă în spate. Acesta este atât actor, cât și comediant, regizor, scenarist și producător.

Ce părere aveți despre asta?

Share
Scris de
Oana Pauna

Acest site foloseste cookies.

Read More