Connect with us
Actorul Jerry Stiller din "Seinfeld" a murit. Mesaj sfâșietor de la fiu: "Ne va lipsi mult!"

TV

Actorul Jerry Stiller din „Seinfeld” a murit. Mesaj sfâșietor de la fiu: „Ne va lipsi mult!”

Doliu în lumea actorilor. Actorul Jerry Stiller cunoscut pentru rolul din celebrul serial „Seinfeld” a murit la o vârstă înaintată. Anunțul a fost făcut de fiul lui, Ben Stiller. Acesta a transmis fanilor săi un mesaj emoționant.

Actorul Jerry Stiller din „Seinfeld” a murit. Mesaj sfâșietor de la fiu: „Ne va lipsi mult!”

Jerry Stiller a fost un actor și comediant celebru pentru rolurile jucate în „Seinfeld” și „The King of Queens”. A decedat la vârsta de 92 ani. Anunțul a fost făcut de fiul său, Ben Stiller, pe profilul de Twitter. Acesta are și el o carieră de actor și îi calcă pe urme tatălui său în domeniul comediei. Asemănarea dintre cei doi este izbitoare atât ca fizionomie, cât și ca interese.

Celebrul actor a decedat din cauze naturale la o vârstă atât de înaintată. Anunțul lui Ben Stiller pe Twitter sună cam așa:

„Sunt trist să vă anunț că tatăl meu, Jerry Stiller, s-a stins din viață, din cauze naturale. A fost un tată și un bunic extraordinar și un soț dedicat pentru Anne timp de 62 de ani. Ne vei lipsi. Te iubesc, tată.”

Jerry Stiller a dus o viață fericită alături de soția sa, Anne Meara. Aceasta a decedat în anul 2015 la vârsta de 85 ani și i-a fost alături în mai multe filme. Stiller a jucat în seriale precum ”The King of Queens”, unde i-a dat viață personajului Arthur Spooner, socrul lui Doug Haffernan jucat de Kevin James. În celebrul serial „Seinfeld”, acesta a jucat rolul de tată al lui George Constanza.

De asemenea, actorul a jucat și în mai multe filme alături de fiul lui, cum ar fi: Heavyweights, Hot Pursuit, Zoolander, The Hearthbreak Kid și Zoolander 2. Fiul său, Ben Stiller are 54 ani și o carieră frumoasă în spate. Acesta este atât actor, cât și comediant, regizor, scenarist și producător.

Ce părere aveți despre asta?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top