Connect with us
Alexandra Stan nu mai face față presiunilor de la Survivor. Toți concurenții o critică dur

TV

Alexandra Stan nu mai face față presiunilor de la Survivor. Toți concurenții o critică dur

Survivor 2021 scoate din concurenți tot ce este mai rău, pe lângă ambiție și dorința de a lupta. Una dintre cele mai dificile competiții îi determină pe concurenți să lupte cu toate armele și de multe ori nu mai au control asupra lor. Alexandra Stan, de la Faimoșii, simte deja că nu mai poate și are impresia că toți colegii s-au năpustit asupra ei și o descurajează.

Alexandra Stan, numită isterică de colegi

Alexandra Stan este una dintre cele mai controversate concurente le Survivor. Încă de la începutul competiției, ea a intrat în conflicte cu mai mulți colegi, dar se pare că tocmai ei sunt cei care o provoacă. Artista primește multe critici și deja începe să fie tot mai descurajată.

De curând, a avut un conflict și cu Zanni. Acesta și-a ieșit din minți și a numit-o isterică pe Alexandra Stan și i-a pus la îndoială abilitățile sportive. Astfel, i-a reproșat că a venit degeaba în competiție și nu a dat deloc dovadă de evoluție.

„Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluție în concursul ăsta, nu ai ce căuta aici. Vorbești mult. Ești isterică. Nu știi să te abții să mai taci.”, i-a spus Zannidache Alexandrei Stan, colega lui din echipa Faimoșilor.

După ce la primul consiliu a numit-o pe Roxana Nemeș spre eliminare, pe motiv că a avut o ieșire nervoasă pe teren, în timpul probei, următoarea nominalizare  a lui Zanni a fost Alexandra Stan. Fostul concurent de la Chefi la Cuțite nu are încredere deloc în capacitățile artistei și crede că ar trebui să plece acasă, pentru că nu aduce niciun avantaj,

Alexandra Stan a mărturisit că nu s-ar fi așteptat la asta din partea lui Zanni, pentru că el a susținut-o mereu. De fiecare dată când nu mai avea încredere în ea și spunea că vrea să plece acasă, el ar fi fost cel care o încuraja și o motiva să lupte, dar se pare că acum și-a schimbat complet atitudinea și își dorește ca artista să părăsească competiția.

„Mă așteptam din partea altor colegi, însă Zanni a fost cel care m-a ambiționat foarte mult. De fiecare dată când ne trezim foarte înfrigurați și morți de foame și ziceam că gata, eu vreau să plec acasă, eu vă trag în jos, vă rog frumos, nu sunt așa bună să trăiesc în junglă și mă plângeam, Zanni era cel care îmi zicea: “Stan, taci, lasă vrăjeala, nu pleci nicăieri”. Fix așa îmi zicea și sincer nu am crezut că mă va vota, însă având în vedere proba de astăzi și importanța premiului, până la urmă și-a dat si el seama ca sunt o persoana potrivita să plece acasă. Acum, să vedem ce decide publicul…”, a declarat Alexandra Stan la Survivor.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Alexandra Stan a ajuns la capătul puterilor! Vrea să plece de la Survivor – Modish News

  2. Pingback: Alexandra Stan a ajuns la capătul puterilor! Vrea să plece de la Survivor - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top