Connect with us
Alexandra Stan, urmărită de trecut. De ce se teme cel mai tare artista

Vedete

Alexandra Stan de la Survivor, urmărită de trecut. De ce se teme cel mai tare artista

Suvivor este una dintre cele mai interesante competiții, dar și una foarte dificilă, având în vedere probele la care sunt supuși concurenții și dificultatea acestora. Una dintre concurente, Alexandra Stan de la Faimoșii, s-a lovit deja de imposibilitatea de a face față unor provocări de la Survivor, iar motivul este unul surprinzător: traumele din trecut o urmăresc și acum și nu îi dau pace nici măcar în cadrul competiției.

Alexandra Stan, trecut dureror

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țara noastră. Celebra artistă a reușit să-și facă rapid un nume, iar piesele sale au fost apreciate și în afara țării, ceea ce i-a adus un mare succes. În ciua acestuia fapt, tânăra nu a avut deloc o viață ușoară și a fost supusă mai multor încercări grele, care au marcat-o.

Unul dintre cele mai crunte episoade din viața ei a fost bătaia primită de la fostul iubit, care îi era și maganer la acea vreme. În urmă cu mai mulți ani, imaginile cu aceasta plină de lovituri au îngrozit o țară întreagă. De la mai multe conflicte între cei doi, iubirea lor s-a transformat în ură, iar artista a fost bătută cu bestialitate.

Alexandra Stan nu a trecut peste agresiunile iubitului

De atunci, Alexandra Stan nu s-a vindecat. A venit la Survivor pentru a-și testa limitele și pentru a învăța o lecție importantă despre răbdare, curaj și determinare, dar se lovește și acum de traumele pe care le-a suferit în trecut.

Vedeta a participat la o probă unde trebuia să împingă o pernă, în forma unui scut, pentru a-și arunca adversarul de pe platformă direct în apă sau pentru a-l pune pe acesta la pământ, pentru a câștiga și pentru a aduce punctul echipei.

Faimoasa Alexandra a provocat-o pe Marilena să lupte cu ea, însă nu a putut face asta. Modul de luptă, care seamănă mult cu o agresiune fizică, nu i-a fost deloc pe plac și comod, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi. Cântăreața le-a spus colegilor că nu se poate lupta pentru că îi este teamă. Deși încurajată,  aceasta nu a rezistat prea mult timp pe platformă, gândindu-se, probabil, la experiențele din trecut.

„În fiecare zi îmi apar traume din trecut, dar n-am ce face, trebuie să le înfrunt. În seara aceasta, s-a mai apăsat un buton despre care credeam că l-am depășit”, a spus Alexandra în cadrul emisiunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top