Connect with us
Alina de la Exatlon știe cine va câștiga concursul: „La final...”

TV

Alina de la Exatlon știe cine va câștiga concursul: „La final…”

Alina de la Exatlon începe să se reobișnuiască cu viața din afara concursului. La două săptămâni de când a părăsit competiția, fosta concurentă a făcut primele declarații.

Fosta Razboinica a comentat la WoWbiz cele mai noi nominalizari de la Exatlon si a dat un verdict crunt pentru concurente.

Larisa, Geanina și Diana Belbiță sunt concurentele care au fost nominalizate de către colegii lor. În timp ce echipa a ales-o pe Geanina, Vladimir Drăghia, cel mai bun jucător al ultimelor două săptămâni, a ales să îi fie loial Dianei Belbiță și a ales-o pe Larisa Vasile.

Concurentul care și-a asisgurat imunitatea în urma jocului personal, Valentin, a ales-o pe Diana Belbiță.

Alina crede că a fost o nominalizare corectă. Cu toate acestea, nu îi place ce argumente a adus Vladimir.

„Este o nominalizare corectă, însă nu mi-a plăcut acuzația pe care i-a adus-o Vladimir, Belbiței. Nu trebuie să argumenteze că nu știe să înoate după 3 luni de zile. A uitat toate punctele aduse? Sau cum a luptat? Nu mi s-a părut normal.

În privința Geaninei, consider că este cea mai slabă. Larisa este foarte bună, însă nu mai bună decât băieții. M-a bătut de multe ori, recunosc, însă băieții sunt mai buni.

Sunt de acord că e mai bună ca Belbiță, însă eu o plac pe Belbiță mai mult.

La final vor rămâne cei mai buni. Nu văd nicio fată în finală. Am urmărit și Survivor, am întâlnit și alte echipe. Fetele din România nu-s mai bune decât băieții”, a mai spus Alina.

Nici fosta ei colegă, Anca, nu a fost uitată de către fosta concurentă de la Războinici.

„Îmi pare rău să o anunț în direct. Nu se poate, iubita mea, să ajungi la Faimoși. Odată ce a participat la Războinici, este foarte urât să participi pentru echipa adversă. În al doilea rând, nu e foarte bună. Iar în al treilea rând, Giani nu știu ce i-ar face.”

Știri pe aceeași temă:

 

1 Comment

1 Comment

  1. Utilizator

    2018-04-18T11:25:55+03:00 at 11:25

    DECI, CINE VA CASTIGA EXATLON DUPĂ SPUSELE ALINEI?? CE ARTICOL SLĂBUȚ…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top