Connect with us
Amanda Regina Nopții și-a pus implant de silicoane, azi apare la Antena Stars

TV

Amanda Regina Nopții și-a pus implant de silicoane, interviu EXCLUSIV

Amanda Regina Nopții a reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis al său după 4 ani de așteptare. Vedeta de pe rețeaua de socializare Facebook a suferit o intervenție chirugicală la începutul lunii ianuarie și le-a împărtășit fanilor marea schimbare pe care a reușit să o facă în 2021.

Interviu Amanda Regina Nopții Antena Stars

HUFF.ro vă ține la curent cu interviul pe care Amanda Regina Nopții îl acorda la Antena Stars, iar la final revenim cu video.

UPDATE 20:37Amanda a intrat în platou ca o Regină, acum povestește despre perioadă petrecută la orfelinat unde a mărturisit că i-a fost foarte greu să înțeleagă că este lipsită de dragostea părintească.

Când am părăsit orfelinatul am reușit să ajung în Spania cu ajutorul unor prieteni. Și dupa 16 ani petrecuți acolo m-am întors în România. În Spania am lucrat în bucătărie, am lucrat ca organizator de evenimente. Am încercat să mă întrețin.

Ca să poți să fii fericită trebuie să te urci în trenul care pleacă pe o linie foarte lungă și trebuie să speri că va veni ceva bun. Este foarte greu, dar dacă am făcut un pas înainte de a înainte în viața nu înseamnă că am uitat cu totul de copilarie.

Am făcut o despresie în viața mea, mă emoționează puțin, am luptat 4 ani și jumătate pentru a îmi deplini, ceea ce eu numesc vis, patru ani și jumătate. 4 ani pentru a trece de la bărbat la femeie. Mi-a fost extrem de greu să ajung.”, a declarat Amanda la Antena Stars.

Interviu video Amanda Regina Nopții, Antena Stars

Amanda interviu emotionant la Antena Stars

Amanda interviu emotionant la Antena Stars

Amanda Regina Nopții și-a îndeplinit visul

Amanda Regina Nopții, cunoscută de pe live-urile sale pe rețeaua de socializare Facebook, a reușit în ianuarie 2021 să își îndeplineacă cel mai mare vis al său. Vedeta din internet și-a pus un implantul de silicoane pe care și l-a dorit de mai bine de 4 ani și pentru care a luptat în tot acest timp.

Amanda Regina Nopții, Antena Stars

Amanda Regina Nopții, Antena Stars

Amanda Regina Nopții va vorbi și despre perioadele grele din viața ei: a stat ani întregi la un cămin de copii și i-a fost tare greu să reușească în viață. Povestea de viața a Amandei va fi astăzi aflata de întreaga Românie, la Antena Stars unde Amanda este invitată.

Cine este Amanda Regina Nopții?

Amanda Regina Noptii povestea de viata la Antena Stars

Amanda Regina Noptii povestea de viata la Antena Stars

Amanda Regina Nopții este de peste 5 ani prezenta pe rețelele de socializare. A început cu live-uri pe pagina sa de Facebook și foarte rapid a stras sute de mii de oameni care o urmăresc la fiecare transmisiune. În 2019 – 2020 aduna mii de persoane pe live-uri sale care erau foarte fascinate de modul ei simplu de a fi și atrași de glumele cu care Amanda se remarcă de fiecare dată.

Chiar dacă a avut o perioadă grea, Amanda n-a uitat de unde a plecat și n-a uitat nici cine i-a fost alături în toate perioadele dificile.

A stat ani de zile în Spania, după care a revenit în România, unde alături de soțul ei Florin a construit o casă și acum se află în stadiul de renovare.

Practic al doilea vis al Amandei s-a împlinit în 2020 când a reușit să cumpere casa și să se apuce și de marea ei pasiune – croitoria.

Amanda Regina Noptii și Florin, șoțul său

Amanda și Florin, șoțul său

Este pasionată de croitorie, iar în casa noua va avea un atelier în toată regula în care va face rochii, lenjerii, bluze și tot ce își doresc clientele sale.

Cât a stat în București, chiar dacă a trăit în condiții grele, Amanda a muncit și a creat lenjerii și rochii pe care le-a vândut celor interesați și așa și-a câștigat traiul.

Regina Nopții și-a îndeplinit cel mai mare vis

Pe 6 ianuarie 2021 Amanda a fost internată la o clinică din București care a reușit să-i îndeplinească cel mai mare vis al său, implantul mamar. A trecut deja o săptămână de la operație, iar vedeta se simte foarte bine, chiar imediat după operație a intrat live pe un cont privat de Facebook pentru a-și anunța prietenii că este bine.

Transformarea Amandei n-a fost ținută ascunsă de Regină, aceasta a povestit zilnic pe contul său privat de Facebook care sunt etapele prin care trece și care sunt pașii pe care îi are de făcut.

Imediat după ce s-a simțit mai bine, Amanda Regina Nopții a ținut legătura în live aproape în permanenta din spital, iar mai apoi de la transferul ei acasă a povestit ce a însemnat experiența aceasta.

Operația a decurs bine, iar acum Regina are un implant mamar care, conform celor declarate de ea îi aduce un confort psihic extraordinar.

Galerie foto

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top