Connect with us
Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Românii au talent, a fost La Măruță

Românii au talent

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Românii au talent, a fost La Măruță

Ana Maria Pantaze, faimoasa croitoreasă care a primit Golden Buzz la Românii au talent, a fost învitata lui Cătălin Măruță, unde a povestit despre experiența sa de la show-ul de talente.

Ana Maria Pantaze La Măruță

Ana Maria Pantaze a fost „La Măruță”. A câștigat Românii au talent golden buzz-ul

Ana Maria Pantaze a fost „La Măruță”. A câștigat Românii au talent golden buzz-ul

Cătălin Măruță, a invitat-o pe Ana Maria Pantaze, în emisiunea sa. Are 39 de ani împliniți în ianuarie și de 20 de ani face karaoke.

„Când mă duc la Karaoke, pot să zbier, pot să urlu. Îmi place jazz-ul foarte mult.”

Ana Maria a cântat LIVE în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar de emoții s-a încurcat puțin, a doua oară însă i-a ieșit foarte bine.

Ana Maria Pantaze este o croitoreasă din București cu o voce uimitoare. A reușit să-l cucereasca pe cel mai sever jurat de la Românii au talent care i-a oferit primul Golden Buzz din 2019.

Ana Maria Pantaze

Ana Maria Pantaze

Românii au talent, 8 februarie, Golden Buzz

Nu a cântat niciodată pe o scenă, nu a făcut studii de specialitate, dar muzica a venit în viața ei de când era mică. Locuia deasupra unui club de jazz și acolo a început să se îndrăgostească de muzică.

Apoi a început să meargă la karaoke și așa a ajuns pe scena Românii au talent, a primul butonul de aur (Golden Buzz) care a trimis-o direct în semifinala emisiunii.

Într-un interviu acordat pentru Pro TV, croitoreasa de la Românii au talent a povestit experiența sa.

Ai fost foarte emoționată când Mihai Petre și-a dat Golden Buzz-ul. Ce ai simțit azi, te-ai așteptat vreo clipă să ridici sala în picioare, să ai un așa mare succes?

Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum.

Vezi aici: Emma Neagu gimnasta fară un picior de la Românii au talent

Piesa pe care ai ales-o a fost a Ettei James. E o piesă foarte grea, deci e cumva firesc să te întrebăm ce fel de muzică asculți tu de obicei.

Ascult aproape orice. Și operă. Și clasică. Și jazz. Ascult de toate, nu am o preferință. Cam de toate. Mie piesa Ettei mi s-a părut o piesă ușoară. Adică am ales o piesă care mi se potrivește cu vocea și pe care pot s-o cânt.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Românii au talent

To Top