Connect with us
Andreea Esca a dat cărțile pe față! Cât de gravă a fost de fapt situația ei

TV

Andreea Esca a dat cărțile pe față! Cât de gravă a fost de fapt situația ei

Andreea Esca a vorbit în premieră despre diagnosticul primit și despre clipele crunte pe care le-a trăit când a aflat că a fost diagnosticată cu noul tip de coronavirus. Ea a făcut dezvăluiri la care nu se aștepta nimeni, mai ales cu privire la felul în care soțul ei a fost afectat de Covid-19.

Andreea Esca a dat cărțile pe față! Cât de gravă a fost de fapt situația ei

Prezentatoarea știrilor ProTv a dezvăluit că a fost într-adevăr diagnosticată cu Covid-19 atât ea, cât și soțul ei și unul dintre copii. Ea a fost internată în spital mai multe zile, iar soțul ei este internat la terapie intensivă, suferind de o formă mult mai gravă a bolii. Din fericire acum testele ei și ale copilului sunt negative, însă soțul ei se recuperează și a rămas internat la Victor Babeș.

„Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu, cât și unul dintre copii. Mulțumim medicilor, avem un rezultat negativ astăzi, toți 3. Lucrurile au fost foarte ciudate, niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție, oricum ar fi. Prmul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu, a avut 2 zile febră foarte mare. Am asociat asta cu o enterocolită. Ne-am impacientat, am chemat salvarea, ne-au făcut testul de coronavirus, el a ieșit pozitiv, eu negativ” a spus Andreea Esca, la Pro TV.

Simptomele in cazul Andreei Esca au apărut după cinci zile. A avut dureri în gât, însă nu s-a speriat pentru că este o problemă cu care se confruntă des. 

„Primul simptom a fost că mi-am pierdut mirosul. Găteam ceva și n-am mai simtit mirosul de usturoi ceea ce era foarte ciudat”, a continuat ea. Atunci și-a dat seama că ar putea fi vorba de noul tip de coronavirus.

Ea a povestit coșmarul prin care a trecut în zilele care au urmat. „M-am dus la spital, la Victor Babeș. În cazul soțului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boală cronică, nu fumează, face sport și nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei”, a spus Esca.

Soțul ei a trecut prin clipe de groază

Vedeta de la Pro TV a povestit că într-o dimineața, fiul său a sunat-o și a anunțat-o că tatăl lui a fost internat la terapie intensivă și nu se simte deloc bine. Acelea au fost cele mai crunte clipe pentru prezentatoarea Știrilor ProTv.

„Mama, pe tata l-au dus la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum este posibil să fie el atât de afectat. A avut nevoie și de ventilație mecanică. (…) Cât am put comunica cu el, îmi spunea: „Nu mai pot. Așa arată iadul”, a continuat Esca cu lacrimi în ochi.

Acum toți se simt bine, însă soțul ei încă se află în spital și se recuperează. Încă are nevoie de oxigen și va mai sta câteva zile internat, pentru că recuperarea sa ar putea fi una de durată.

„Nu a existat nici o zi în care să nu aibă nevoie de oxigen. Deocamdată nu a putut să aibă o activitate normală fără aport de oxigen. Nu pot să spun decât că le suntem recunoscători tuturor medicilor de la spitalul Victor Babeș. ”

Andreea Esca a răspuns și la întrebarea care macină pe toată lumea. De ce a participat la petrecerea hotelului din stațiunea Olimp, petrecere unde nu s-au respectat normele în vigoarre și toată lumea a încălcat regulie impuse de autorități. Ea a motivat că a fost o petrecere în aer liber, însă a recunoscut cp a lăsat garda jos mult prea devreme, așa cum mulți români au tendința să facă zilele acestea.

„Au fost luate toate măsurile pentru a fi în siguranță. Nu s-a ținut nimic în interior. Am purtat măști, dar și noi am avut momente în care am lăsat garda jos. A fost foarte rău că am făcut asta. Nu este momentul să lăsăm garda jos”, a punctat Esca.

Prezentatoarea a îndemnat pe toată lumea să respecte regulile în vigoare și să nu se îndoiască de existența acestui virus parșiv.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top