Connect with us
Andreea Esca ar fi internată într-un spital privat, după ce ar fi fost infectată cu coronavirus

TV

Andreea Esca ar fi internată într-un spital privat, după ce ar fi fost infectată cu coronavirus

Andreea Esca are coronavirus, iar tot mai multe surse confirmă informația. Meddicul care i-a făcut testul a declarat pentru CANCAN.ro că vedeta Pro TV, că Esca este infectată cu COVID-19.  HUFFF.ro a demarat o anchetă și în încercarea de a afla dacă Andreea Esca este bolnavă cu coronavirus, sursele noastre confirmă că vedeta Pro TV este internată într-un spital privat din capitală sub strictă supraveghere și păzită de o armată de gărzi de corp.

Pro TV nu vrea spună adevărul

Pro TV nu vrea să confirme dacă Andreea Esca are sau nu coronavirus, iar acum câteva zile a emis o notificare presei prin care interzicea vehemenet publicarea de informații despre vedetele sau angajații Pro TV care ar fi infectați cu coronavirus.

Emblema Pro TV ar fi trebuit să fie un exemplu pentru telespectatorii postului, dar la lansarea unui complex hotelerier din Olimp, vedeta Știrilor Pro TV,  a fost cea care nu a respectat restricțiile impuse de autorități și a participat la o petrecere cu mult peste numărul maxim de invitați permiși în acete vremuri de restricții.

Andreea Esca a fost filmată chiar de colegii de la Pro TV într-un loc fară mască și cu un număr peste numărul admis de persoane la un eveniment privat.

Imaginile au fost difuzate chiar de Pro TV, în emisiunea lui Măruță.

Esca ar avea o formă ușoară de COVID-19

Andreea Esca ar fi infectată cu coronavirus, iar primul site care a confirmat această informație a fost CANCAN.ro, care potrivit unor surse medicale vedeta Pro TV s-ar fi infectat cu COVID-19, la petrecerile la care nu a respectat măsurile de distanțare socială și protecție împotriva coronavirus.

Ziarele de scandal au criticat-o atât pe prezentatoarea Știrilor Pro TV, cât și pe artista Delia că participă la evenimente fară să respecte măsurile minime de siguranță împotriva COVID-19.

Până la ora redactării acestui articol Pro TV și Andreea Esca nu au răspuns solicitărilor HUFF.ro pentru a confirma sau infirma informația potrivit căreia Esca ar avea coronavirus.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

5 Comments

5 Comments

  1. Q

    2020-07-13T19:43:33+03:00 at 19:43

    Mi de face greață de prostia asta de presa. Unde mai este secretul medical, pe care medicii încearcă din răsputeri sa il respecte si voi, presupușii Ziariști va bateți joc de ultima fărâma de demnitate a omului.
    Sper sa vi se facă si vouă greață de ceea ce numiți voi jurnalism, prin astfel de jeguri de articole care încalcă drepturile pacienților.

  2. ADRIANA POPA

    2020-07-13T11:01:27+03:00 at 11:01

    asa este,pentru bani ce nu face omul ipocrit.,SI-APOI MACHEDONII SANT IN STARE DE ORICE,CEI MAI AVARI DUPA BANI….

  3. Cristos

    2020-07-13T10:36:12+03:00 at 10:36

    Si,a luat si Andreea Esca citi va bani ca sa spuna ca are covid19… Nu iti mai ajung bani doamna Esca cu o lingura si o furculita mincam ….Nesatui de bani…

  4. Iftinchi manuel

    2020-07-13T10:09:40+03:00 at 10:09

    Doamne da, să le închidă postul ăla de tv de manele tv cu tit cu con… scursurile lor

  5. Mircea

    2020-07-13T09:39:01+03:00 at 9:39

    Cand te crezi special asa se intampla. Toti de la ProTV sunt smecheri si tin teorii doar cand sunt la televizor. In rest nu le pasa de fraierii care pot sa moara din cauza lor. Ei sunt altfel decat noi restul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top