Connect with us
Andreea Esca se simte bine, informații exclusive despre starea de sănătate a vedetei Pro TV

TV

Andreea Esca se simte bine, informații exclusive despre starea de sănătate a vedetei Pro TV

Andreea Esca se simte bine și se tratează de coronavirus după ce a fost infectată. Informațiile apăurte în presă cum că soțul ei Alexandre Eram este în stare gravă nu au fost confirmate. O prietenă apropiată vedetei, ne-a declarat că vedeta Pro TV se simte bine și că este tratată într-o clinică privată.

Andreea Esca se simte bine, câte zile mai are de stat în spital

Andreea Esca se simte bine, HUFF a luat legătura cu o prietenă apropiată familiei Esca Eram, care ne-a declarat  că vedeta mai are de stat în spital 7 zile și desigur să aibă două teste negative.

Andreea este bine este internată într-o clinică privată și are parte de toate îngrijirile ca orice pacient. Sub nici o formă nimeni din familie, nici Alexandre Eram nu e în stare gravă, afirmațiile din presă sunt false.”,  declarară prietena apropiată familiei Esca – Eram.

De ce nu a confirmat Andreea Esca că este bolnavă sau de ce nu se fac comunicări?

Aceeași sursă ne-a declarat indirect motivele pentru care nu s-a confirmat oficial situația Andreei Esca. Cu greu reporterul HUFF, a reușit să smulgă detalii de la prietena familiei.

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, s-ar fi infectat cu Covid-19 și ar fi în stare gravă

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, s-ar fi infectat cu Covid-19 și ar fi în stare gravă

„Andreea Esca nu are voie să vorbească despre acest lucru în presă. Pro TV va decide dacă va comunica sau nu detalii referitoare la starea sa de sănătate. Nu pot să vă spun mai multe, am ținut să vă răspund la întrebări pentru că sunt sătulă de speculațiile care se fac în presă.”, a declarat prietena familiei pentru HUFF.ro.

Pro TV a răspuns solicitării HUFF.ro

Într-o solicitare transmisă către Pro TV, HUFF a cerut detalii despre starea de sănătate a principalei vedete Pro TV. Postul de televiziune ne-a transmis că nu poate comunica mai multe informații, nu a confirmat și nici infirmat informația potrivit căreia Andreea Esca este infectată cu coronavirus.

Înainte ca știrea să apară Pro TV a transmis o notificare presei, prin care a interzis redacțiilor să scrie despre vedetele Pro TV sau angajații televiziunii, dacă sunt infectați cu coronavirus.

Un articol de citit despre situația și cazul „ESCA” pe paginademedia.ro.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

1 Comment

1 Comment

  1. panait constantin

    2020-07-17T23:26:04+03:00 at 23:26

    -pentru a stopa aceasta pandemie ar fi recomandat sa analizam inpreuna anumiti pasi,sunt autodidact de mai bine de 20 de ani ,mi-am cautat HARUL DE LA DUMNEZEU, pasiunea mea ,visul ….,iar el este in sanatate .In octombrie 2019 am participat la sezonul ,10 din ,,romanii au talent”unde am tras un semnal de alarma cu ceea ce urma sa se intimple…,simteam o stare negativa iesita din comun .Se creease o SINERGIE PE CARE MULTI O SIMTEAM .Ca terapeut va informez ca nici un vaccin nu poate vindeca TOTAL covitul.De ce ?Daca voi fi chemat va voi explica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top