Connect with us
Andreea Mantea revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta

TV

Andreea Mantea revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta

Andreea Mantea este una dintre cele mai celebre prezentatoare din România. Ea a reușit să-și contureze o carieră de succes, fiind gazda celor mai urmărite emisiuni ale momentului. Până de curând, ea a prezentat emisiunea Puterea Dragostei, care s-a bucurat de un rating de zile mari, însă a renunțat la acest proiect, deoarece situația se complicase și avea nevoie de o schimbare. De atunci, pe vedetă am putut s-o urmărim pe rețelele de socializare, dar a promis că pregătește și alte surprize. Iată că s-a ținut de cuvânt și urmează să revină pe micile ecrane cu o emisiune interesantă.

Andreea Mantea va avea propriul reality show

Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei, iar locul i-a fost luat de către Cristina Mihaela. Plecarea celebrei prezentatoare a fost un șoc pentru fanii ei, care au sperat în tot acest timp o revenire. Ea a precizat că a plecat din Istanbul din cauză că fiul ei începuse să fie afectat de faptul că era departe de restul familiei, de prieteni și îți dorea foarte mult ca cel mic să fie educat în țară. Totuși, au existat și anumite zvonuri conform cărora plecarea ei s-a datorat relației pe care o are de mai bine de cinci ani cu un bărbat misterios. Ei nu se mai înțelegeau atât de bine de la distanță.

Se pare că Andreea Mantea va da din nou lovitura! Ea a precizat că are multe proiecte în desfășurare și multe oferte de angajare și cu siguranță se va reîntoarce curând la TV. Iată că s-a întâmplat! Din data de 5 octombrie, Mantea revine în fața fanilor cu un reality show care îi poartă numele și cu care speră să uimească. Este vorba despre emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” care va fi difuzată în fiecare luni de la ora 23:00, în care cei de acasă vor avea ocazia să urmărească momente importante din viața Andreei, precum și persoane interesante pe care le întâlnește în drumul ei.

„Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.”, a declarat Andreea Mantea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top