TV

Anna Lesko și Viviana Sposub s-au sărutat în Ferma. Cum a reacționat George Burcea

Anna Lesko și Viviana Sposub au șocat pe toată lumea după ce s-au sărutat în emisiunea Ferma de la Pro TV. Totul a fost văzut de către fanii emisiunii, în ediția de marți seara. Scena sărutului a avut loc în timpul unei petreceri pe care concurenții au organizat-o în miez de noapte.

Anna Lesko și Viviana Sposub – sărut pasional în Ferma

Anna Lesko și încă o concurentă din Ferma 2020, de la Pro TV au șocat pe toată lumea după ce s-au sărutat pasional în timpul unei petreceri. Viviana Sposub, asistenta tv de la Vorbește lumea, este cea care a dat dovadă că e lipsită de inhibiții.

Scena a avut loc în miez de noapte, când concurenții au organizat o petrecere. Ce s-a întâmplat cu adevărat între cele două și cum au ajunsă să se sărute, au văzut fanii emisiunii în ediția de marți seara, de la Pro TV. Nu știm, însă, ce părere a avut George Burcea despre acest episod.

Viviana Sposub, care părea destul de timidă și introvertită la intrarea în Ferma, a demonstrat pe parcurs că nu e deloc așa și că știe ce vrea.

Ea a intrat în atenția presei în momentul în care a început o tatonare cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Cei doi s-au sărutat înainte ca Viviana să părăsească ferma și să meargă în tabăra bandiților. Când s-au revăzut, s-au îmbrățișat îndelung și și-au spus cuvinte dulci.

Într-o seară, s-au retras din văzul lumii și au încercat să se cunoască mai bine. Astfel, George i-a povestit asistentei tv câteva lucruri din relația și căsnicia lui cu Andreea Bălan. Pe de altă parte, Viviana, care a declarat că este fan Andreea Bălan, a vrut să știe ce i-a legat pe cei doi și de ce au ajuns la divorț, după o căsnicie frumoasă.

Ferma de la Pro TV este o emisiune care are succes în rândul publicului din România. Participă vedete și oameni simpli, împărțiți în două tabere – tabăra orășenilor și tabăra sătenilor.

 

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More