Connect with us
Asia Express 2021. Când va începe sezonul 4 al aventurii de la Antena 1

TV

Asia Express 2021. Când va începe sezonul 4 al aventurii de la Antena 1

Asia Express 2021. Cea mai intensă și exotică competiție este așteptată cu sufletul la gură de către fani. Sezonul 4 al aventurii Asia Express ar urma să aibă loc anul acesta, însă din cauza pandemiei, lucrurile sunt puțin mai dificile de această dată.

Asia Express 2021. Fanii emisiunii așteaptă vești

Toată lumea așteaptă vești cu privire la reality show-ul Asia Express 2021 produs și difuzată de Antena 1. Fanii emisiunii vor să afle când începe sezonul cu numărul 4 și mai ales, care sunt concurenții. Deocamdată, din cauza pandemiei de coronavirus, nimic nu este sigur. Potrivit WowBiz, filmările pentru Asia Express au fost amânate, dar există zvonuri cum că treaba s-ar putea relua în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus la nivel mondial.

Chiar Gina Pistol spunea la un moment dat, într-un story pe Instagram, că toată lumea așteaptă vești însă situația este mai sensibilă de data aceasta și nimic nu este sigur la acest moment.

„Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon”, au declarat surse citate de Click.ro.

Sezonul 4 al emisiunii Asis Express va avea un nou prezentator, pentru că Gina Pistol urmează să nască în februarie-martie.

Anul trecut, începând din luna februarie, fanii emisiunii și-au văzut favoriții în sezonul cu numărul 3. Atunci au participat Speak și Ștefania, iubita lui, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, soțul ei, Nico și Alexandra, fiica ei, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Velea și Mario Fresh, Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun.

Bontea și Fodor – câștigătorii sezonului 3 de Asia Express

În finală au ajuns Speak și Ștefania cu Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Competița a fost extrem de grea, iar probele de la final i-au tensionat până la extrem pe cei patru concurenți. După o luptă grea, învingători au ieșit: Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Cei doi s-au întors în România cu 30.000 de euro.

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume care a fost creată în 2004.

În România emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018 pe Antena 1, primul sezon fiind prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. În sezonul doi co-prezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de către cuplul Liviu Vârciu și Andrei Ștefanescu, aceștia fiind foști concurenți ai sezonului 1. În sezonul 3, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost înlocuiți cu Oase, (câștigătorul sezonului 2) și Marius Damian.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top