Connect with us
Asia Express Taiwan 5 aprilie 2020. Urmărește live stream Antena 1

TV

Asia Express Taiwan 5 aprilie 2020. Urmărește live stream Antena 1

Asia Express Taiwan în 5 aprilie 2020 vom vedea cum au ajuns cele 5 echipe în Taiwan. Live stream online Antena 1 pe mai multe platforme pe care vi le enumerăm mai jos. Cele mai grele probe vor fi în Taiwan spun producătorii. Fililpine a fost doar încălzirea

Asia Express Taiwan – Echipele care au ajuns pe Drumul Comorilor

Asia Express cursa spre Taiwan cine s-a calificat și câștigat cursa spre Taiwan

Asia Express cursa spre Taiwan cine s-a calificat și câștigat cursa spre Taiwan

Au fost disponibile doar 10 bilete de avion pentru plecarea din Filipine în Taiwan, iar bătălia pentru a prinde cursa spre Drumul Comorilor a fost mare.

HUFF.ro a organizat și un concurs și a oferit 10 abonamente AntenaPlay pentru fanii emisiunii Asia Express pentru a putea urmări timp de 3 luni live stream Antena 1.

Iată echipele care au ajuns în Taiwan

  • Speak și Ștefania
  • Alina și Carmen
  • Adda și Cătălin
  • Răzvan Fodor și Sorin Bontea
  • Abagiu și Radu

Drumul Comorilor va fi mult mai greu în Cursa din Taiwan

Concurenți Asia Express

Concurenți Asia Express

Lupta a fost grea pentru cursa spre Taiwan. Pe ultima sută de metri Abagiu și Radu au juns înaintea lui Florin Ristei și al Fratelui său. Speak și Stefania s-au calificat direct și a primit biletele de avion.

Una din cele mai îndrăgite echipe este formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, reactoarele 3 și 4 s-au autodenumit. Amuzanți și o postură nouă în care am avut ocazia să-l vedem pe Chef Sorin Bontea. Deși e bucătar de lux, mâncarea din Filipine nu prea i-a prit. Înainte de cursa Asia Express Taiwan au trebuit să mânănce broaște pane.

Razvan Fodor si Sorin Bontea Asia Express

Razvan Fodor si Sorin Bontea Asia Express in curs din Taiwan

Răzvan Fodor spune că a refuzat în sezoanele trecute să participe la reality show, dar acum s-a lasat provocat și de mute ori alături de colegul său Sorin sunt printre primii care câștigă probele.

Adda și Cătălin

Adda și Cătălin

Adda și Cătălin sunt recunoscuți prin certurile lor amuzante care apar de fiecare dată la fiecare probă. Cătălin chiar este un soț întelegător și știe cum să o calmeze pe Adda.

Abagiu și Radu

Abagiu și Radu

Alți concurenți îndrăgiți de public sunt Abagiu și Radu. Spunem asta pentru că au fost foarte preferați în comentariile de la concursul HUFF Asia Express Taiwan.

Speak și Ștefania le poti urmari evolutia live stream

Speak și Ștefania

Speak și Ștefania s-au calificat direct în cursa Asia Express Taiwan, sunt foarte competitivi și câștigă probe pe măsură.

Alina și Carmen în Taiwan

Alina și Carmen au plecat în Taiwan

Alina și Carmen Două fete cucuiete, dar războinice au ajuns în Taiwan printre primele echipe calificate. Vom vedea cum se vor descurca pe drumul Comorilor în noua etapă.

Taiwanul vine cu provocări greu de dus

Producătorii emisiunii spun prin promo-urile noului Drum al Comorilor din Taiwan, că în filipine a fost doar încălzirea. Urmează probe mult mai grele, dar și adaptarea la noul mediu, noua cultură și noua mâncare.

Taiwn este ultima etapă din reality show-ul Asia Express, iar la final vom afla cine va câștiga marele premiu.

Asia Express live stream online Antena 1 gratuit sau contracost

Asia Express Taiwan live stream online Antena 1

Asia Express Taiwan live stream online Antena 1

Live stream online Antena 1 unde poți urmări Asia Express de pe orice dispozitiv este oferit în multe variante. Pe langă cei 10 câștigătorii ai concursului care vor urmări gratuit live stream onine pe Antena Play emisiunea fie când este transmisă, fie înregistrată oricând.

Antenaplay.ro este prima variantă unde puteți urmări live stream canalul Antena 1 și aveți acces la toate show-urile din Grupul Intact și toate canale. Dacă suteți abonat Orange puteți vă să faceți un abonamet cu plata pe factură, se poate achita și prin SMS sau card.

Live Stream Asia Express Antena 1 gratuit 5 aprilie 2020

LIVE Stream Antena 1, unde poți vedea Asia Express online

LIVE Stream Antena 1, unde poți vedea Asia Express online

Există multe variante să urmăriți online live streamul canalului Antena 1. Mai jos vi le prezentăm pe toate.

Dacă sunteți abonați la DIGI fostul RCS RDS aveți platforma digionline.ro, unde puteți urmări live stream canalul Antena 1 și emisiunea. Atenție aici nu găsiți înregistrări, e doar live.

Abonații UPC și Vodafone au acces la două platforme de live stream unde pot vedea Asia Express live pe Antena 1. În cazul abonaților Vodafone se poate vedea emisiunea și de pe telefon sau tabletă prin platforma VodafoneTV. Cei care au abonament la UPC au la dispoziție platforma Horizon GO, atat pe calculator cât și pe orice alte dispozitive mobile sau Smart TV.

Abonații Orange au la dipozițive Orange TV și Orange Go live streamul pentru canalul Antena 1 se face prin Antena Play. Poți activa serviciul online din contul tău Orange

Live Stream Antena 1 se poate și la FocusSat prin platforma Live TV, serviciul este gratuit pentru toti abonații companiei.

Live Stream 1 absolut gratuit online

Live Stream Antena 1 Gratuit

Live Stream Antena 1 Gratuit 5 aprilie 2020

Dacă nu ești în niciuna din situațiile de mai sus sau ești în strănătate sunt și variante de live stream Antena 1 gratuite pe care din păcate noi nu le putem afișa aici. Site-urile nu difuzează legal transmia live a televiziunilor, dar o simplă căutare pe Google vă dă răspunsul. Aveți grijă cu aceste site-uri, nu instalați programe și evitați să acceptați diverse extensii. Live stream Antena 1 pe alte site-uri neoficiale pe Google aici.

Așadar exemple de urmărit v-am dat. Astăzi de la ora 20:30 Asia Express Taiwan începe. Nu uitați că acum sunt patru zile de difuzare: duminică (5 aprilie 2020), luni, marți și miercuri.

Gina Pistol va ghida concurenții pe noul drum și cu siguranță adrenalina va crește la maxim în Taiwan.

Voi ce credeți se vor adapta concurenții ușor la noua lume în care au ajuns? Vor reuși să accepte cultura, mâncarea. Credeți că probele din Asia Express Taiwan vor fi mai grele?

Comentați pentru că puteți avea parte de surprize, mai punem la bătaie 10 conturi de Antenaplay, iar și concursul va lua în considerare și comentarii din acest articol. HUFF.ro va face live text în fiecare zi de difuzare Asia Express unde veți vedea evoluția concurenților, fotografii, dar și imagini video.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top