Connect with us
Asia Express Taiwan live stream online și live text 5 aprilie 2020

TV

Asia Express echipele care pleacă în Taiwan, cine s-a calificat

Asia Express reality show-ul care ține românii în fața televizoarelor, se pregătește de o nouă etapă echipele urmează să plece în Taiwan. Sunt doar 10 bilete disponibile, adica doar 5 echipe din cele 6 încă în concurs vor pleca în Drumul Comorilor.

UPDATE Asia Express 31 martie cursa spre Taiwan cine s-a calificat și câștigat biletele + Concurs. LIVE

Pentru a se califica în cursa spre Taiwan concrenții au trebuit să prindă un cocoș, să joace baschet și să mănânce ouă stricate, balut. Balut-ul este un ou fertilizat fiert și consumat în coajă în Filipine.

Cursa finală spre Taiwan în Asia Express

Cele 6 echipe care se pot califica spre a pleca spre Taiwan, au trebuit să mănânce broaște pane și să transporte broaște vii pe care trebuie sa le ude din doua în două ore.

Concurenții rămași sunt Asia Express:

  • Speak și Stefania – calificati direct în cursa Asia Expres spre Taiwan
  • Fodor și Bontea
  • Frații Ristei
  • Ada si Catalin
  • Abagiciu si Radu
  • Carmen și Alina

Filmările pentru Asia Express s-au terminat cu câteva săptămâni înainte ca pandemia să ajungă peste zona în care s-a filmat reality showul.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top