Connect with us
Asia Express revine la Antena 1. Gina Pistol a anunțat

TV

Asia Express revine la Antena 1. Gina Pistol a anunțat

Asia Express este una dintre cele mai urmărite emisiuni ale momentului. Încă de la primul sezon, emisiunea s-a bucurat de mare succes și a adus un rating mare televiziunii care îl difuzează. Gina Pistol, prezentatoarea show-ului, a făcut un anunț important pentru toți fanii acestei competiții. Astfel, ea a declarat că Asia Express revine la Antena 1 de joi.

Asia Express, în reluare la Antena 1

Gina Pistol, fosta prezentatoare Asia Express, care s-a retras acum pentru că așteaptă să devină mămică pentru prima dată, a făcut un anunț extrem de important pe rețelele de socializare. Fanii emisiunii sunt în extaz, asta pentru că sezonul 3 al iubitului show de pe Antena 1 poate fi vizionat în reluare de joi până duminică, după cum urmează:

  • Joi- 22.30
  • Vineri-20.30
  • Sâmbătă/Duminică- 20.00.

Un anunț asemănător au făcut și Speak și Ștefania, foști concurenți Asia Express. Cei doi au realizat un vlog special unde au vorbit despre data de la care fanii pot reviziona sezonul 3, dar și despre cum pandemia a schimbat lucrurile, iar sezonul 4 nu a mai fost difuzat încă.

„Noi acum am aflat o veste care nu poate decât să ne bucure. Dacă ar fi să fac un clasament între toate întrebările pe care voi ni le-ați pus în ultima perioadă, pe primul loc este Când începe sezonul 4 Asia Express? sau Când începe realuarea Asia Express Sezonul 3?”, a spus Speak, ținându-i pe fani în tensiune.

Cea care a spus lucrurilor pe față nerăbdător a fost Ștefania. La fel ca cei de acasă, ea a fost extrem de încântată de aflarea acestei vești.

„Ideea este că începe reluarea Asia Express 3. Mai repede decât ne așteptam. Nu m-aș fi așteptat, sincer, să fie la un an diferență.”, a spus Ștefania.

Cine prezintă sezonul 4 Asia Express

Sezonul 4 al Asia Express nu o va mai avea ca prezentatoare pe Gina Pistol, pentru că ea urmează să nască în luna februarie-martie și va fi nevoie să stea acasă cu fetița. Printre numele care s-au luat în considerare pentru rolul de prezentator se numără și: Dorian Popa, Speak, Răzvan Fodor sau Liviu Vârciu, toți aceștia fiind foști concurenți.

Printre concurenții din sezonul 4 s-ar putea număra și vedete care au mai participat deja.

„Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon’ au declarat sursele pentru Click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top