Connect with us
Bebe Cotimanis pleacă de la ProTV. A semnat cu un post rival

TV

Bebe Cotimanis pleacă de la ProTV. A semnat cu un post rival

Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai mari actori ai României. Acesta se poate lăuda cu o carieră de câteva decenii, unde a bifat roluri importante în unele dintre cele mai de succes producții. În plus, el este cea mai cunoscută voce din România, pe care am auzit-o la ProTv mai bine de 20 de ani. Prin pasiunea pe care o transmite prin voce, a reușit să câștige o mulțime de fani. Cu toate acestea, marele actor face o schimbare în viața sa și va pleca de la acest post de televiziune. El a semnat deja cu un post rival, unde va fi auzit din luna octombrie.

Bebe Cotimanis renunță la ProTV pentru Prima TV

Bebe Cotimanis a fost vocea postului ProTV pentru mai bine de 20 de ani. Vocea lui emblematică îi anunța pe români că urmează să înceapă buletinele de știri, dar a fost auzită și în alte spoturi publicitare. În plus, el a avut roluri în diverse seriale, cel mai recent fiind Vlad, precum și în piese de teatru celebre. Vocea lui a fost deja înlocuită de câteva luni de George Vintilă, prezentatorul de radio.

Se pare că Bebe Cotimanis a făcut o schimbare importantă în viața lui și a plecat de la ProTV. Vocea lui va fi auzită, începând din 5 octombrie, la PrimaTV. De altfel, celebrul actor poate fi auzit și la Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K. Vestea plecării lui a venit ca un fulger pentru toți fanii.

Bebe Cotimanis iubește din nou

Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai apreciați actori din România și a reapărut pe micile ecrane odată cu apariția sa în serialul Vlad, unde are un rol de senzație, care îl reprezintă.  În plus, acesta iubește din nou ca în tinerețe, având de ceva timp o relație cu actrița Iulia Dumitru. Cei doi formează un cuplu și acasă, dar și pe scena teatrului. Relația lor este una frumoasă, care îl face fericit pe marele actor, mai ales că cei doi s-au și mutat împreună de ceva vreme.

Bebe Cotimanis a divorțat în urmă cu aproximativ doi ani de Florina Mărcuța (make-up artist), cu care are un băiat. Deși a fost aspru criticat pentru faptul că a renunțat la căsnicia sa de 17 ani, actorul pare mai fericit decât niciodată alături de iubita ta, pentru care a renunțat la viața de Capitală și s-a mutat la Pitești.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top