Connect with us
De ce a plecat Bebe Cotimanis de la Românii au talent

Românii au talent

De ce a plecat Bebe Cotimanis de la Românii au talent

Bebe Cotimanis a fost jurat la Românii au talent, însă a fost înlocuit de Florin Călinescu.

Actorul a dezvăluit acum care au fost motivele care l-au determinat să părăsească show-ul de talente. Se pare că totul are legătură cu o concurentă.

Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști.

Era o fetiță, Nicoleta Iancu. Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg.

Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe.

Fetița a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând.

A avut legătură cu plecarea mea, am simțit o ușurare atunci. Am considerat-o extraordinară.

Printr-o întâmplare, unul dintre concurenți a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puștoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat, înainte de spectacol. Jucam «D-ale carnavalului». A stat în sală și m-a aplaudat”, a povestit actorul pentru Libertatea.ro.

Mihai Petre revine la Românii au talent

După plecarea Mihaelei Rădulescu, rolul de jurat la Românii au talent îi va reveni lui Mihai Petre, cel care a mai făcut parte din juriul emisiunii în primele sezoane.

„Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăiești atunci când te întorci acasă după mult timp și abia aștepți să te reîntâlnești cu cei dragi.

Mă refer aici la colegi, dar și la cei mai talentați români, cu care voi avea privilegiul să interacționez din nou.

Eu, Andra, Andi și Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune”, a spus acesta, pentru paginademedia.ro.

Citește și: Ce spune Dan Bittman despre relația sa cu Mihaela Rădulescu: „Să nu uite chestia asta!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top