Connect with us
Bombă în Televiziune! Dan Capatos pleacă de la Antena 1 după 13 ani

TV

Bombă în Televiziune! Dan Capatos pleacă de la Antena 1 după 13 ani

Schimbare majoră în televiziune! Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Dan Capatos, celebrul prezentator TV, să plece de la Antena 1, postul care i-a adus mare succes în cariera sa de jurnalist. Așa cum nimeni nu se gândea, emisiunea prezentată de Capatos nu va mai apărea la Antena 1, deoarece postul a decis să facă ceva modificări,

Emisiunea lui Capatos se mută la Antena Stars

Antena 1 a decis să facă ceva modificări în ceea ce privește emisiunile pe care le difuzează. De ceva timp, Capatos nu a mai fost văzut la televizor, ceea ce a atras atenția publicului. Așadar, din data de 11 ianuarie, Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, nu va mai apărea la postul TV care a consacrat-o.

Anunțul a fost făcut chiar de gazda emisiunii, care a explicat ce a dus la această schimbare. Astfel, cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România va continua la Antena Stars, de luni până vineri.

Aceasta este o veste bună pentru telespectatori, care se vor distra alături de Capatos, Bordea și cei mai tari invitați o zi în plus. Mai mult, ora difuzării se schimbă, ceea ce reprezintă un alt avantaj. Ora de începere va fi 22.30, iar fanii au la dispoziție două ore în care să se bucure de emisiunea lor preferată. De-a lungul timpului, cei de acasă s-au dovedit nemulțumiți de faptul că emisiunea începea prea târziu, la o oră la care ar fi trebuit, de fapt, să se termine.

“Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a declarat Dan Capatos.

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Edițiile “Un show păcătos” au apărut în programul TV al postului Intact încă din anul 2007 și până în 2016. Mai apoi, în luna ianuarie, anul 2017, au fost făcute unele modificări. Astfel, emisiunea a fost redenumită, devenind “Xtra Night Show”.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top