Bulacul 2020! Jador în cărțile pentru noul sezon? Răspunsul la întrebarea fulger

28.07.2020

Jador este unul din artiștii din noua generație foarte apreciat de publicul său. Cântărețul ar fi participat la castingul pentru emisiunea Burlacu, de la Antena 1, pentru care se pregătește un nou sezon. Ba chiar au existat surse care au transmis către redacții că Jador este „Burlacul” din 2020.

Jador, răspunde fulger și clarifică situația de la Burlacul 2020

Contactat de colegii noștri de la redacția.ro, Jador a infirmat participarea la emsiunea Burlacul 2020 cu răspuns fulger și tranșant la întrebare.

Nu înțeleg de unde până unde s-a dedus că aș participa la noul sezon Burlacul, dar răspunsul este NU. Nu voi fi participa la Burlacul”, a declarat Jador.

Cine va fi Burlacul în 2020?

Presa vuiește pe lângă numelel ui Jador și de Culiță Sterp, altă vedetă adorată de public. Nici despre acesta nu se știe clar dacă este sau nu viitorul Burlac, care va avea fetele la dispoziția lui pentru a-i cuceri inima în 2020.

Lista burlacilor din sezoanele de până acum

Emisiunea Burlacul se difuzează în România din 2010. A luat o pauză, iar Antena 1 a anunțat că în 2020 formatul revine din toamnă pe ecrane.

Burlacii de la Burlacul au fost:

Sezonul 1 – Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a participat la show in sezonul 1
Cătălin Botezatu a participat la show in sezonul 1

Sezonul 2 – Edward Popescu Strohlen

Edward Popescu Strohlen burlacul sezon 2
Edward Popescu Strohlen sezon 2

Sezon 3 – Vladimir Drăghia

Vladimir Draghia, burlacul din sezonul 3
Vladimir Draghia, burlacul din sezonul 3

Sezonul 4 – Bogdan Vlădău

Sezonul 4 - Bogdan Vlădău
Sezonul 4 – Bogdan Vlădău

Sezonul 5 – Andrei Andrei

Andrei Andrei
Andrei Andrei sezon 5

Antena 1 nu a confirmat oficial data de start al noului sezon, dar este de așteptat ca acesta să revină în toamna acestui an. Emisiunea este reluată de postul de televiziune care atât anul trecut cât și în 2020 a început să reia formatele pentru care încă mai are licență.

Castingul pentru Burlacul din 2020 a fost încheiat, s-a ales bărbatul, acum emisiunea se află în etapa în care se caută fetele care vor vrea să cucerească inima acestuia.