Connect with us
Culiță Sterp, primele declarații despre noua iubită. Cum se înțelege cu mama artistului

Vedete

Culiță Sterp, primele declarații despre noua iubită. Cum se înțelege cu mama artistului

Culiță Sterp, cunoscutul interpret de muzică de petrecere, este din nou îndrăgostit. După ce a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fosta sa soție, Carmen de la Sălciua, și după alte încercări de a se împăca, cei doi au luat-o pe drumuri separate pentru totdeauna. De curând, acesta s-a afișat cu o șatenă frumoasă și a recunoscut că inima sa aparține unei alte femei, semn că nu mai există cale de împăcare cu artista Carmen.

Culiță Sterp, primele declarații despre noua iubită. Cum se înțelege cu mama artistului

Culiță Sterp s-a afișat la brațul unei femei, după ce, în februarie, s-a despărțit definitiv de fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. Aceasta se numește Daniela Iliescu și se pare că artistul este îndrăgostit până peste cap. Aceasta ar avea o relație foarte bună cu mama și surorile celebrului cântăreț, care spune despe noua sa cucerire că se încadrează în standardele femeii perfecte pentru el. Speră că lucrurile vor merge bine și relația va fi una serioasă.

„Am o prietenă acasă cu care vorbesc și mă înțeleg foarte bine cu ea. Se înțelege bine cu ea (n.r mama), se înțelege cu surorile mele, sunt pe aceeași lungime de undă, pot să zic că, calitățile pe care mi le-am dorit de la o fată chiar le are. Acum sa vedem ce o fi, Dumenezeu știe, sperăm să fie bine.”, a spus Culiță Sterp pe YouTube.

Deși Carmen și Culiță părea că formează un cuplu perfect, realitatea nu era nici pe departe așa. Cei doi au decis să divorțeze în urmă cu mai bine de un an jumătate, aducându-și acuzații grave unul celuilalt. Între timp, Carmen a avut o relație cu unul dintre prietenii lui Culiță, Cosmin Isăilă, dar nu pentru mult timp.  Potrivit unor surse apropiate artiștilor, cei doi nu se mai înțelegeau deloc, femeia reproșându-i cântărețului de manele că nu îi este alături și nu o înțelege, iar certurile dintre ei au fost unele destul de dure.

Mama lui Culiță a declarat că a iubit-o foarte mult pe Carmen și recunoștea că fiul ei fusese cel care a greșit și a determinat despărțirea. Ea spera ca cei doi să rămână împreună pentru totdeauna și să formeze o familie.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top