Connect with us
Când începe Survivor 2021 și la ce oră va fi transmis de Kanal D

TV

Când începe Survivor 2021 și la ce oră va fi transmis de Kanal D

Survivor este unul dintre cele mai interesante competiții ale momentului. O mulțime de oameni urmăresc această emisiune și își susțin, de fiecare dată, preferatul. O nouă ediție va începe anul acesta mai repede decât ne-am fi așteptat și anunță surprize mari pentru toți urmăritorii uneia dintre cele mai grele competiții. Află când este premiera marelui show.

Survivor 2021 începe mai devreme

Competiția Survivor România 2021 este pe punctul de a începe. Așteptare a luat sfârșit pentru toți fanii care credeau că show-ul lor preferat va începe mai târziu, nu la începutul anului. Premiera va avea loc la data de 9 ianuarie, chiar în acest weekend, de la ora 20.00. Doar câteva ore ne mai despart de marele eveniment din Republica Dominicană.

Inițial, se credea că producătorii vor filma cel puțin două săptămâni de emisiune pentru a avea material de rezervă, ceea ce ar fi însemnat că prima ediție ar fi fost difuzată în cea de-a doua parte a lunii. Competiția mult așteptată începe mai devreme și anunță surprize pentru toată lumea. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00. Noul prezentator este Daniel Pavel, fost ofițer în marina comercială. Mai apoi, el a ajuns să lucreze în radio și la TV.

„Două echipe sunt pregătite pentru a se înfrunta. Curaj, forță și determinare, tot ce au mai bun se pune la bătaie pentru a ajunge în marea finală, în aventura vieții lor!

Survivor este o competiție reală, de supraviețuire, unde toate instinctele omenești sunt puse la bătaie! Începe primul joc din Survivor România! Sunteți pregătiți?”, spune prezentatorul Daniel Pavel în timp ce stă în fața concurenților.

12 Războinici și 12 Faimoși se vor confrunta în jungla dominicană și vor da ce au mai bun pentru a câștiga marele premiu. Culiță Sterp, Costi Ioniță, Majda Aboulumosha, Cătălin Moroșanu, Jador, Alexandra Stan, Simona Hapciuc, Zanni și Elena Marin sunt printre cele mai cunoscute nume din acest an.

Sezonul trecut al emisiunii Survivor România a fost câștigat de cântăreața Elena Ionescu, fostă solistă a trupei Mandinga și reprezentantă a României la Eurovision în anul 2012.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top