Connect with us
Cătălin Botezatum, înlocuit la "Bravo ai stil! All stars". Cine îi va lua locul

TV

Cătălin Botezatu, înlocuit la „Bravo ai stil! All stars”. Cine îi va lua locul

Surpriză de proporţii pentru fanii emisiunii Bravol ai stil!All stars. Începutul de săptămână debutează cu o schimbare care va avea loc chiar astăzi.

Cătălin Botezatu va fi înlocuit la emisiune, deoarece se află la Paris pentru a participa la Săptămâna Modei. Până se va întoarce, câte o vedetă îi va ține locul.

Astăzi este rândul lui Carmen Brumă să se alăture juraţilor emisiunii.

Silvia, câştigătoarea primului sezon al emisiunii, s-a luat la ceartă cu Andreea şi Iuliana, în ediţia de colecţie. Aceasta a spus că are informaţii conform cărora anumite concurente apelează la sfaturile unor stilişti, deşi regulamentul interzice un asemenea lucru.

În primă fază, Silvia s-a luat la harţă cu Andreea

„Mi s-a părut că a fost răutăcioasă. I-am spus şi ei că a fost rea”, a spus Andreea.

„De ce sunt dură dacă spun un adevăr? De ce ziceţi că sunt rea?”, a întrebat Silvia.

„Terorizezi o fetiţă de 19 ani!”, a fost schimbul de replici dintre cele două.

Iuliana a intervenit şi ea în discuţie: „Nu sunt laţă, sunt aici, eu una îi recomand să nu mai fie atât de rea. E problema ei cum alege să fie, i-am zis şi ieri”, conform cancan.ro.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018 a dat startul competiţiei cu cele mai valoroase concurente din sezoanele precedente. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Iulia Albu vor fi cu ochii pe cele 11 candidate la titlul de „Cea mai stilată femeie din România” şi marele premiu de 100.000 de lei.

Citeşte şi Marcel Toader, probleme serioase cu banii. Ce i-au făcut vecinii

Fostul soț al Mariei Constantin, afaceristul Marcel Toader are serioase probleme financiare. Vecinii l-au scos din casă la începutul anului, iar acest eveniment neplăcut a fost descoperit abia acum, scrie presa mondenă de la noi.

Toader a fost evacuat din casă cu mare scandal de către vecinii lui, scrie libertatea.ro.

Conform surselor jurnaliștilor din presa mondenă, Toader ar fi avut o datorie de 40.000 de lei pe care nu a plătit-o nici până la ultimul termen scadent.

Marcel Toader, evacuat din casă

Problemele s-au ținut lanț în ultima vreme de Marcel Toader, după despărțirea de cântăreața de muzică populară din Oltenia.

„Jumătate din suma pe care o am de plătit include penalităţi. În ultimii 4 ani tot ce am câştigat am investit în fosta soţie.

Am investit în haine şi în videoclipuri. Această cauză este una dintre cauzele care au condus la penalităţi. Mai mergeam la evenimente şi fără să primesc bani, asta pentru promovare”, a spus Marcel Toader despre problemele sale cu banii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top